Ligin 3. Sırasında bulunan Trabzon Faroz Gençlik ile Trabzon’da oynanan maç ile Bayburt Grup ligin ilk devresini lider olarak kapattı.

Yavuz Selim standında 13:00’da oynanan maçı Konya bölgesi hakemlerinden Raşit Yorgancılar(Hakem) yönetecek.  İbrahim Çetin(1. Yardımcı Hakem), Mustafa Saraçoğlu (2. Yardımcı Hakem), Uğur Doğan ise (Dördüncü Hakem) olarak görev yaptı.

 

Maç boyunca daha çok gol pozisyonuna giren temsilcimizin 1 vuruşu da direğe takıldı. Maçın 2. yarısında Şükrü Can’ın düşürüldüğü pozisyonda Fatih Tüfek’in kullandığı serbest vuruşta top direkten döndü. Kalan dakikalarda t Recep Serkan ve Fatih Tüfek’le bulduğu gollük pozisyonlarda ise sonuç çıkmadı

. Zirveyi 7 puan geriden takip eden ve mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Faroz Gençlikspor’a karşı oldukça üstün bir oyun sergileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, gol sesi çıkmayan zorlu 90 dakikadan 1 puanla ayrıldı.

 

BAYBURT GURUP ÖZEL İDARE: Ümit ***,Süleyman***, ,Kazım***(Dk.74. Alper **),Turan***,Çetiner**,Yahya ***,Fatih**,Erhan***, Erçin***,   Recep Serkan **,Şükrü Can*(dk.77Hakkı **)

FAROZ GENÇLİK : Murat ***,Hamit**,Muhammet **,Hasan *,Gökçe**,Abdulyiğit***,Ali**,Miraç**,İsmail**,Nuri**,Selçuk**

 

Ligin ikinci devresi ise 19 Ocak 2014’te başlayacak. Takımımız ilk iki maçını deplasmanda oynayacak. 19 Ocak’ta Dersimspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz 26 Ocak 2013’te 15. Haftada Gölebelediyespor’a konuk olacak.