1953 yılında kurulan 1988 yılında ise yeniden yapılandırılan Bayburt’un taraftar Grubu ‘Kuru Kafalar’, son dönemde adı dünya basınında öne çıkan hemşerimiz milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’na adının yazılı olduğu 69 Bayburtspor forması ve atkı hediye etti.

Konursuspor Kulübü önünde gerçekleşen ziyarette Hakan Çalhanoğlu'nun adının yazılı olduğu 69 nolu forma ve atkıyı hediye eden Kuru Kafalar Başkanı Mustafa Akbaş, "Öncelikle Hakan'ı bizimle buluşturduğu için babasına teşekkür ediyorum. Hakan gibi bir değerin Bayburt'tan çıkması mutluluk verici  bir durum. Hakan'a başarılar diliyorum. Bayburt ve Kurukafalar grubu her zaman yanında."dedi.

Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ise "Bende Hakan'ın babası olarak Bayburt için en iyi şeyleri yapmaya çalışacağız. Kimisi bilimde, kimisi sanatta, kimisi iş alanında Hakan ise spor alanında memleketimizi, Bayburtumuzu, Konursu’muzu en iyi şekilde temsil edecektir. Ben tekrar Kuru Kafalar taraftarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu ise " Beni ziyaret ettikleri için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kuru Kafalar tabii ki çok büyük bir fanatik grup. İnşallah bunun devamını ileride göreceğiz. Zaten kendileri de Türkiye'de çok konuşuluyor. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bayburtspor'u daha iyi yerlerde görürüz. " dedi.

Kuru Kafalar taraftar gurubundan Başkan Mustafa Akbaş, Erdal Öztürk, Bayram Öztürk, Süleyman Ceylan, Aydın Keleş, Bekir Akkuş ve İlhamı Karaman bir süre Hakan Çalhanoğlu ve babasıyla sohbet ettikten sonra Konursu’dan ayrıldı.