10 numaralı formasıyla oynadığı 10 haftalık süreçte taraftarların da sevgilisi haline gelen yıldız futbolcuyu yeniden sarı siyahlı formayı giydirmek isteyen ve bu amaçla Ankara’ya giden Genel Kaptan Hakan Kobal varılan anlaşma sonrası, Sedat Budak, Murat Uluca ve Hakan Kobal’ la birlikte imzaları attılar.

“Biz bu yola baş koyduk 3 lig gelecek.”

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor’un Bayburt’taki 13 yıllık profesyonel kulüp hasretine son verilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Kobal,

“Henüz ligin başındayız. Eksiklerimizi erken görüp, gereken adımlar atıyoruz. Tüm eksikliklerimizi gidereceğiz. Taraftarlar şuna inansın, bu takımı iyi günler bekliyor ve biz 3 lige çıkacağız.” şeklinde konuştu.

2012-2013 sezonunda Yimpaş Yozgatspor’dan transfer edilen Kazım, oynadığı 10 maçta 3 gol ve 6 asistle takımına önemli bir katkıda bulunmuştu. Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nin en flaş transferlerinden biri olan Kazım Şeker, 10 numaralı formasıyla hem taraftarın en çok beğendiği bir ismi olarak göze çarpmıştı. Süper Lig tecrübesi de bulunan yıldız oyuncu bu sezon transfer olduğu Etimesgut Belediye spor’ dan ayrılıp, eski takımı Bayburt Group Özel İdare Spora geri döndü.