KALE PARK'TAN TÜM DÜNYAYA SELAM, MUHSİNLE “TÜRKÜ TADINDA“ PROGRAMINA DEVAM
Vizyon Türk Tv Kanalında, her Cumartesi günü "Türkü Tadında" programını yapan değerli hemşerimiz Muhsin Bayburtlu, bu haftaki programını Bayburt Kalesinin eteklerinde yer alan Kale Park sosyal tesislerinde sevenleriyle buluşarak gerçekleştirdi.
Şingah Mahalle sakinleri ve Bayburtlu hemşerilerinin katıldığı programa; Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak ve AK Parti İl Başkanı ayrıca Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal , İstanbul'da bulunan Bayburt Dernek Başkanları ve vatandaşlar konuk oldu.
Program sunucusu Bayram Aygün'ün Bayburt'u tanıtan şiirleriyle eşlik ettiği gecede Bayburt Dede Korkut Derneği Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri de yer aldı.
Yaklaşık 3 saat boyunca canlı yayınlanan programda Yöresel Sanatçımız Salih Demir ve Muhsin Bayburtlunun söylediği birbirinden değerli parçalarla Bayburtlular doyasıya eğlendi.
AK Parti İl Başkanı ayrıca Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal; Futbol Takımıza destek veren Bayburt Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk ile Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'e desteklerinden dolayı teşekkür ederken Sanatçı Muhsin Bayburtlu'ya da ismi yazılı Bayburt Spor forması hediye etti.Muhsin Bayburtlu da Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü 2014- 2015 Spor Toto 3.Lig de mücadele edecek takımımızın Kombine kartlarını tanıtarak tüm Bayburtluların destek vermesini istedi.
Trend Haberler

Taşçılar Köyü 18. Yaz Şenliğini Coşkuyla Kutlandı

Mudanya'da 12 derslikli ortaokul inşaatına Kaymakam Terzi'den inceleme

CGTN: Büyük BRICS, Küresel Güney'i nasıl güçlendiriyor?

Edirne'nin tarihi ve kültürel hazinesi: Trakya Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi

Çiğli Belediyesi Muharrem Ayı'nda aşure etkinliği düzenledi

Başkan Bozbey: Çiftçimize destekler artarak sürecek