Bayburt’un  İstanbul Süper amatördeki  Temsilcisi Esenbayburtspor da yeni dönemde Başkan İbrahim Yılmaz seçildi.

Başkan Mehmet Adı güzelin istifasının ardından yapılan seçimle Başkanlığa seçilen İbrahim Yılmaz yeni sezonda takımın bir üst lige çıkmasını sağlamak için çalışmalara başladı.Takımın teknik direktörlüğüne getirilen Osman Kibar getirildi.

Yeni sezonda Esenbayburtspor Kulübü Başkanı İbrahim Yılmazla Şampiyonluk hedefleyen takımda yeni oyuncuları ve teknik direktörüyle süper amatördede iddalı olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz,üst üste iki yılda takımı bu seviyelere getirdiklerini bu yılda hedeflerinin sezonu şampiyon olarak bitirmek olduğunu  belirterek yeni hoca ve takıma yeni katılan futbolcularıyla bunu başaracaklarını söyledi.

Esenbaybutsporun kendisine yakışanı yaptığını her zaman futbolcusunun sağlığını ve centilmenliği bırakmadıklarını ifade etti.İstanbul’da Bayburt ismini her daim yüceltmelerinin en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Başkan İbrahim Yılmaz Esenbayburtysporun ilk kurucu Başkanı ve futbolcusu.Yıllarca kendi takımında Futbol oynayan İbrahim yılmaz bu gün Esenbayburtsporun Başkanı olarak hizmete devam dedi.