Muhtar adayı hemşerimiz Nejmettin Emirali  yapacağı işleri noterden onaylatarak vatandaşa sundu.

Seçim merkezindeki toplantıda Havaalanı Mahallesi sakinlerine hitap da bulunan,Muhtar adayı Nejmettin Emirali,yenilikçi ve sosyal projeleriyle zengin komşumla yoksul komşum arasında elçi olmaya geliyorum dedi.

Havaalanı  Mahallesindeki vatandaşlara seslenen Muhtar Adayı Nejmettin Emirali ,Muhtarlık  öyle ceketi sırtına alıp ben muhtarım diye gezmek değildir, muhtarlık yaptığı  projelerle mahallelisine faydalı olandır dedi

Havaalanı  Mahallesi Muhtar Adayı Nejmettin Emirali noterden tasdik ettirdiği önemli projelerini  gazetemize anlattı. Emirali, 30 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimini kazanması  halinde vatandaşların çocuklarını cep telefonlarından bile izleyebilmesi için  Havaalanı Mahallesi'nin önemli yerlerini kameralarla donatacağını söyledi.

Mahallenin  sorunlarını çözmek için Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak hareket ederek  Havaalanı Mahallesi Yardımlaşma ve Güzelleştirme Platformunu kuracaklarını  belirten Muhtar Adayı Emirali, gazetemize yapmış olduğu açııklamalarına şu  şekilde devam etti

Ben Bayburt doğumluyum ama 1988 yılından beri Havaalanı Mahallesinde ikamet  etmekteyim. Bu zamana kadar milletimize ve vatanımıza hizmet etmek için çeşitli  siyasi partilerde ve sivil toplum örgütlerinde görevler aldım. İleride  mahallemize muhtar olmak istediğim için hep mahallemizin sorunlarını ve  eksikliklerini kafamda belirledim. Ve ortaya benim mahallemin sokağındaki bir  sorunu bilmeyen hiçkimse mahallelimizi yönetemez ve mahallemizde ikamet eden  herkesin ne durumda olduğunu bilmeyen hiç kimse de bu mahalleye hizmet edemez  sonucu çıktı.

çünkü bir  insan davasında inançlı olmazsa asla başarılı olamaz. Yoksa ben birileri gibi  bir sabah kalkıp muhtar adayı olayım demedim. Ben muhtar olmayı küçükken kafama  koydum ve o günden bu güne kadar ne tür projeler yaparsam mahallemin sorunlarını  çözebilirim diye düşündüm ve benim projelerimin tamamı yasal çerçeveler  içerisinde insana hizmet etme projeleridir.

Platform kuracağız

Devletimiz  çııkarttığı yasalarla muhtarlara verilen görevler belirlenmiştir. Bizde bu  yasalar çerçevesinde mahallemizde öyle bir sistem kuracağız ki, halkla aramızda  bir hizmet köprüsü oluşturacağız. Bunun temelini de Havaalanı Mahallesi  Yardımlaşma ve Güzelleştirme Platformunu kurarak atacağız. Bu platformun  içerisinde sivil toplum örgütü  temsilcileri, muhtarlığımızın azaları ve  mahallemizin önde gelenleri olacak dedi.