Kitap Öğrencisinin Koçu olmak isteyenlere, Eğitim Koçu arayanlara, Eğitim koçu olmak isteyenlere, rehber kitap niteliğinde.Kitap,Öğrenci koçluğu üzerine yazılmış bir eser.Yazarımızın daha önce bu konuda Gençlere sesleniş,Profesyonel öğrenci,Demokrasi ve iki yüzlülük adlı eserleri çıktı. Yazarımız İsmail Öz Bayburtgündem ,İnternethaber ve haber 7 de köşe yazılarıyla sizlerle.

Koçluk ,artık gelişen ve hızla değişen dünyanın önemli bir ihtiyacı olma yolundadır.

En iyilerin yanında,kimlerin olduğuna bakarsanız konunun önemi daha iyi anlaşılacaktır.


İsmail Öz Kimdir?

Sosyolog& Reh. Psk. Dan.

1973 Yılında Bayburt'ta doğdu,ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm'ünden mezun oldu.

Felsefe   Grubu   Öğretmenliği  formasyonunu aldıktan sonra İstanbul'daki çeşitli dershanelerde "Felsefe Grubu" öğretmenliği yaptı. Bunun yanı sıra rehber öğretmenlik ve idarecilik

görevleri de yürüttü. Birçok Ulusal Gazete, dergi ve internet sitesinde yazıları yayınlandı.Sosyolog İsmail Öz'ün, yerel ve ulusa gazetelerde yayınlanmış 500 denemesi ve 4 kitabı bulunmaktadır.Çeşitli radyo ve televizyon programlarına katılan yazar sivil toplum kuruluşlarında da faaliyetler yürütmektedir.Erikdibi Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,BAYSİAD' da Yönetim Kurulu Üyesi,Sigarayla Savaşanlar Derneği kurucu üyesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Vakfı mensubudur.

Yazar bireysel gelişim, sınav kaygısı,motivasyon gibi konularda, başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde birçok seminer ve konferans verdi.Halen C Planı Akademi bünyesinde Profesyonel Öğrenci konusunda seminerler ve eğitimler vermektedir.