İş yerinde basın toplantısı düzenleyen ve 9 Şubat’ta yapılacak seçimlerde aday olduğunu açıklayan işadamı Nafiz Yarımer, donanımlı bir ekiple yola çıktığını söyledi.

 Toplumdaki değişim isteğinin kendisinin aday olmasında önemli etken olduğunu belirten Yarımer, “Halkımız değişikliği istiyor, yani sürekli aynı yönetimin görevde kalıp, başarısız bir şekilde bu görevi sürdürmesini istemiyor” dedi. 

 Seçildiği taktirde bir ilki de gerçekleştireceğini söyleyen Yarımer, “Biz bir ilki başaracağız. Donanımlı yapıyı oluşturup yolumuza devam edeceğiz ve sürekli koltuğu işgal etmeyeceğiz. Bu memleketin hayrı için her şeyi yapacağız. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nı daha aktif, daha faydalı memleketimizi daha iyi yönlendirecek ve hiyerarşi sistemine daha çok katkısı olacak ekipleri de hazırlayacağız” diye konuştu.

 Bayburt’un ihracat payı en düşük il haline geldiğine değinen Yarımer, "Burada iktidar ve siyasilerden çok Ticaret ve Sanayi Odası’na görev düşmektedir. Ekibimle birlikte her konuda gayet donanımlıyız. İnşallah başarılı olacağız. Seçimlerin Bayburt'a hayırlar getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.