Bayburtlu Hemşerimiz İhsan Aktaş Bayburtun Ozansu köyünden.İstanbul Mecidiyeköyde bulunan Genar araştırma şirketiyle Türkiyede Siyasi Prti,Kamu kurumları,stk ve şirketlere Araştırma ve Danışmanlık hizmeti veriyor.

Hemşerimiz İhsan Aktaş araştırmalara dayalı olarak danışmanlık hizmeti veriyor. Sosyal araştırmalar, siyasal araştırmalar ve pazar araştırmaları alanlarında hem nicel hem de nitel araştırma yöntemleriyle bilgi üretiyor.

İhsan Aktaş : Araştırma, danışmanlık ve eğitim alanlarında müşterilerinin geçerli ve güvenilir bilimsel bilgi ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ediyor.Temel Değerlerinin Evrensel etik değerleri iş ilişkilerinin özüne yerleştirmek, Her birini ortak/sırdaş olarak gördüğümüz müşterilerimizin stratejik bilgi ihtiyaçlarını karşılamak, Müşterilerimizle karşılıklı kazanma ilkesine bağlı iş stratejisi geliştirmek, Katma değer taşıyan ve uygulanabilir bilgi üretmek ve paylaşmak, Üretkenlik, değişim, takım çalışması ilkelerini hayata geçirmek,Yeniliklere açık olmak, Evrensel yöntemleri en kısa zamanda yerel şartlara uygun olarak uygulama imkanlarını araştırmak ve uygulamaya geçirmek, Sürekli araştırmak, Müşteriyle uzun vadeli ve istikrarlı ilişkiler kurmaktır dedi.