Türkiye Futbol Liglerinde Profesyonel takımı bulunmayan İller içerisinde bulunan Bayburt’ta, 3 Lig hasretinin dindirilmesi için herkesin ve her kesimin 3 lig yolunda taşın altına elinin sokulması ve destek verilmesi ve "Şampiyon Bayburt" seslerinin Genç Osman Stadyumunu inleteceği günler için "Hep Destek Tam Destek" sloganıyla Taraftar Kart tanıtımının gerçekleştiği iftara katılım oldukça yoğundu.

            Bayburt’umuzda hava soğuk ama Bayburt Spor'un yeniden şampiyonluğunu kutlama duygusu ve heyecanını bizleri ısıtıyor diyen Bayburt Valisi Hasan İpek; “

            O anlamda inşallah yeni sezonun açılışı ile beraber hedefimiz şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Başkanımız Hikmet Şentürk ve ekibiyle birlikte yeni hocalarımız ve eski ekibin desteğiyle inşallah bu sene şampiyonluğa en büyük adayız. Bu kolay bir şey değil.  Geçen yıl 2 maç geç başladık sezona maalesef o açığı bir türlü kapatamadık.

          Gerçekten çok güzel ve centilmence maçlar oldu ve sonucunda da şampiyonluğu çok az bir puanla kaybettik. Ama inşallah bu sene şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Şampiyonluk tek başına kazanılacak bir şey değil. Mutlaka Bayburtlunun da desteği lazım. Bu anlamda taraftar kartlarla bağış yaparak bunu bir teberru olarak kabul ediyorlar. Bayburt valisi olarak ta kendime protokoldeki yerime taraftar kartımı alıyorum, tabi bu zorunlu katkı değil. Herkes kendi ölçüsünde maddi katkıda bulunursa şampiyonluğun gelmesi açısından kulübümüze destek sunmuş oluruz. “ dedi.

        Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise hedefimiz kesinlikle 3 ligle sınırlı kalmayacak ve daha üst seviyelere çıkacağız, o amaçla hem transferler yapıyor ve sizlerin desteğini bekliyoruz.

    Süper Lig tecrübesi de bulunan Erhan Namlı transferi ile yeni sezonda çok iddialı olacağımızı ve Şampiyonluk da iddiamızı ortaya koyduk.Destek sizden Şampiyonluk bizden sloganıyla her kese teşekkür ediyor sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

           Bayburt Valisi Hasan İpek, Milletvekili Bünyamin Özbek, Yargıtay 1.i Başkan Vekili Abdulkadir İlhan, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, MHP İl Başkanı İdris Aydın, SP İl Başkanı Osman Nuri Temur, BTSO Başkanı İbrahim Yumak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Bürokratlar, İş Adamaları ve Forza Gadalar Taraftar Gurubu, Kurukafalar Taraftar Gurubu üyeleri İftar yemeğinde bir araya geldiler.

          İftar yemeği 2012-2013 Futbol sezonunda Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübüne katkı sunanlara plaket sunumu ile sona erdi.