Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, Başkan Yardımcıları Raci Bayrak, Ali Haydar Karabacak ve Ziyeddin Babacan, Muhasip ve Genel kaptan Hakan Kobal, Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı ve Sporcularla bir araya gelen Başkan Polat; bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karışılacağı Ardahan Spor karşılaşmasından bol göllü galibiyet ve başarı istedi.

Başkan Polat " sizler artık Bayburt'un takımısınız, her kesim sizden başarı ve 3. lig hedefinizi başarıyla tamamlamanızı bekliyor. Bizler elimizden gelen her türlü desteği size vermeye ve sizlerin başarısıyla da övünmeye hazırız. Taraftarlarımızla beraber centilmence ailece maçları izleyecek bir ortamda sizden üstün başarılar bekliyoruz, Tatlı yiyelim ve maç sonlarında tatlı tatlı galibiyeti kutlayalım" 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk ise Başkan Polat'ın her türlü imkânı takım adına sağladığını belirterek" bizler hedefimizde 11 yıllık bir hasreti sonlandırmanın amacı ile yeni yönetimimizi kurup, transferlerimizi yaparak biz bu ligde varız dedik.

Bizlere desteklerini esirgemeyen Bayburt’un tüm ileri gelenlerine, Valimiz Hasan İpek'e, Milletvekilimiz Bünyamin Özbek’e, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk 'e,Yönetim Kurulu üyelerimize ve bizleri her yerde destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."

 Kulüp Başkanı Şentürk; Belediye Başkanı Polat'a ziyaretlerinin anısına 69 numaralı ve ismi yazılı formayı hediye ederek sporcularla hatıra fotoğrafı çekildiler.