29 Altın Adam seçildi

9 ana kategoride Toplam 29 adet verilen ödüllerde Siyaset kategorisinde Eski Adalet Bakanı ve Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu En Başarılı siyasetçi ödülüne layık görülürken, Yerel Yönetimler Kategorisinde En Başarılı Belediye Başkanı Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Salyazı Belde Belediye Başkanı Mühür Uçar, Spor dalında En Başarılı Spor Adamı Ziya Doğan, En Başarılı İş Adamı Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, En Başarılı Eğitim Kurumu Gümüşhane Üniversitesi, Kültür Sanat dalında En Başarılı yerel sanatçılarımızdan Selahattin Tanış, Onur Akgül, Akın Akıntürk, En Başarılı STK’lar Kategorisinde Ankara Güdef, İstanbul Sultanbeyli İl Derneği, Kelkit Gödül Derneği, ödüle layık görülürken, Gümüşhane Kadın Girişimciler Derneği, Ankara Güdef Gençlik Kolları, Hayırsever İş adamı Mustafa Can ve Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras Jüri Özel ödülüne layık görüldüler.

Ödül gecesi Medya Tv’den  canlı yayınlandı geceye mesaj yağdı

Gümüşhaneli Hemşerilerimizi İstanbul’da buluşturan Gümüşhane Gündem Gazetesi, Gümüşhane Altın Başarı Ödül Töreni, İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesi Akıngüç Oditoryum salonu bahçesinde verilen kokteyl ile başladı. Nezih bir ortamda sohbetler koyulaşırken ödül heyecanı gözlerden kaçmadı.  Sunumunu Nurhaktan’nın yaptığı Akın Akıntürk’ün sahne aldığı gecede, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Folklor ekibi yöresel oyun havaları ile geceye renk kattı. Ödül Töreni, Medya Tv’den canlı yayınlanarak Tüm hemşerilerimiz geceye mesaj yağdırdılar.

“Olaylara eleştirel yaklaşım doğruları bulma adına önemli ilkedir”

 İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu Sanat Merkezinde düzenlenen ödül gecesinde açılış konuşmasını yapan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Koordinatörü Adem Kaya, Gazetemizin yayın politikalarına vurgu yaparak ilkeli doğru habercilik anlayışıyla yayın yaptıklarını buna rağmen eksiklerimizin olduğunu biliyoruz, Bizler Basın yayın organı olarak olaylara eleştirel yaklaşmamız okurlarımızın ise haberleri yorumlarken bizlere eleştirel yaklaşmaları doğruları bulmamız adına önemli bir ilke olduğunu söyledi.

“Başarı için Gümüşhaneli kimliği önemli referanstır”

Kaya, Hemşerilerimizin her alanda başarılı olmak zorunda olmaları gerektiğinin altını çizerek, Türkiye’nin Milletimizin, İslam Alemi’nin hatta insanlığın Gümüşhane insanına önemli kademelerde, önemli yerlerde ve mevkilerde yetişmiş kadrolarına ihtiyacı var diyen Kaya, Artık Her Gümüşhanelinin bulunduğu yerde bir adım öne çıkma mecburiyeti var, söz ve yetki alma mecburiyeti var, sorumluluk alma mecburiyeti var, Hemşerilerimizin Bu hedeflere ulaşabilmesi için, kararlı ve cesaretli olmaları gerektiğine vurgu yapan Adem Kaya, Sizlerin bulunduğunuz alanlarda bu hedeflere ulaşmaya çalışırken bizde Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun, Hangi Parti Mensubu olursanız olun, Gümüşhaneli kimliği zaten yeterli ve önemli bir referanstır. Adem Kaya, Gümüşhane Altın Başarı Ödülleri için, Bugün burada, ödül almayan hemşerilerimiz için bir başarı çıtası koymuş oluyoruz ve ödül alan hemşerilerimiz için ise bundan sonra bu ulaştıkları başarılarının altına düşmemeleri, bu başarılarının üstüne başarı katmaları gerektiğinin altını çizdi.

 Kaya: Organizasyonda emeği geçenlere Teşekkür ediyorum.

Başarı ödülü alan tüm hemşerilerimi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu gecenin organizasyonunda görev alarak gece gündüz mesailerine mesai katarak üstün gayret gösteren organizasyon komisyonundaki çalışma arkadaşlarıma, gecemize İstanbul’dan, Gümüşhane’den, Ankara’dan, Samsun’dan, Karadeniz Ereğli’den ve diğer bölgelerden teşrif eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın: Gümüşhane Gündem Gazetesini Doğru, Tarafsız habercilik ve ilkeli duruşu için tebrik ediyorum

Doç. Dr. Kemalettin Aydın ilk olarak Kartal Cevizli Sarayboyu caddesinde hemşerimiz Kemal Kara’nın hizmete sunduğu Estetik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından İstanbul GÜDEF ve Gümüşhane Valiliğince Feshane’de düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri sonrası değerlendirme ve iştişare toplantısına katılan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gazetemiz tarafından düzenlenen Gümüşhane Altın Başarı Ödül Törenine katılarak bir konuşma yaptı. Aydın, Gazetemizi bu güzel anlamlı ve örnek bir ödül gecesi nedeniyle burada buluşturan Gümüşhane Gündem Gazetesini kutluyorum dedi. Aydın,  Adem Kaya’yı bu örnek ve anlamlı gece nedeniyle ve gösterdiği cesaret nedeniyle tebrik ediyorum diyerek, Marifetin İltifata tabi olduğunu ifade  eden Aydın, bu iltifatın gösterileceğine inandığını söyleyerek başarılar diledi.

Ödül Gecesi “Siyaset, Spor, Sanat ve İş dünyasını buluşturdu”

Gümüşhane Gündem Gazetesinin düzenlediği ödül gecesine Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Timurçin TEZCAN, Adalet Bakanlığı Müsteşarlarından Mutlu Gürler, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, CHP Gümüşhane il Başkanı Atilla Sait Özdamar, Beşiktaşın efsane yıldızı ve Başarılı Teknik direktör Ziya Doğan, Salyazı Belediye Başkanı Mühür Uçar, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan, Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi, Hüseyin Güner, Samsun İlkadım MHP Belediye Meclis Üyesi, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Mevlüt Uyan, İstanbul Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Akdemir, Şekav Vakfı Başkanı ve Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Beyaz, Ankara Giad AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Rubil Gökdemir, Gümüp Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Can Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Leyla Bostan, Giyad Başkanı Yüksel Yalçın, İş Kur Müdürü Köksal Tanış, Bayburt Kültür Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur, Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Fikri Bıyık, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Zafer Uçan, İstanbul Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Habip Aslan, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız, Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hacı Öztürk, Güyad Başkan Yardımcısı Selçuk Balta, Maltepe Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Nihat Zeyrek, Ankara Güdef Gençlik Kolları Başkanı Enes Olgun, Karadeniz Ereğli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Lokman Öztürk, Köse Dernek Başkanı Tuncay Kesler, Akgedik Köyü Dernek Başkan yardımcısı Engin Taşdelen, Süle Köyü Dernek Başkanı Tahir Karahan, Kelkit Kavakpınar Köyü Dernek Başkanı Osman Yılmaz, Kelkit Sadak Köyü Dernek Başkanı Atilla Nayır, Kelkit Gödül Köyü Dernek Başkanı Adem Olgun, Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı M. Akif Kaya Samsun Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı Erdal Dinç, Yuvacık Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Kemal Yeşilyurt, Uğur Dersaneleri Şirinevler ve Güneşli Şube Müdürü Turay Kesler, Güngören Ülkü Uluman Lisesi Müdürü Remzi İlhan, Koza Ofset Sahibi Süleyman Zengin, Sanatçılarımızdan Selahattin Tanış, Onur Akgül, Alptekin, İbrahim Yılmaz, Turgut Korkmaz, Cafer Yıldız, Şair Güngör Celep, İlyas Kılıçaslan, Basın ve Medya Temsilerimizden Haber29 Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Timur Şahin, Haber 29 Tv Yayın Koordinatörü Bayram Küçük, Gündoğumu Gazetesinden Zafer Çoban, Bayburt Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirer,  34 Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Hallaç, Tv 5 İş Vizyon Proğram Yapımcısı Zinnur Karslı, Akademi medya ve Matbaa Sahibi Murtaza Nayıroğlu, Medya Tv Genel Koordinatörü Yalçın Aydın, Bea Tv yayın Koordinatörü Hasan Kısacık, geceye katılanlar arasında yer alırken renkli görüntülere sahne oldu.

 

GÜMÜŞHANE ALTIN BAŞARI ÖDÜL LİSTESİ

POLİTİKA

“En Başarılı Siyaset Adamı” ödülüne (Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan SUNGURLU)

YEREL YÖNETİMLER

 “En Başarılı Yerel Belediye Başkanı” Ödülüne Gümüşhane Belediye Başkanı (Mustafa CANLI)

 “En Başarılı Belde Belediyesi” Ödülüne (Salyazı Belediyesi)

“En Başarılı Belediye Meclis Üyesi” Ödülüne (İlkadım Belediye Meclis Üyesi Mehmet SEVEN)

“En Başarılı Köy Muhtarı” Ödülüne (Yuvacık Köyü Muhtarı Mehmet SEVEN)

EĞİTİM

 “En Başarılı Eğitim Kurumu” ödülüne (Gümüşhane Üniversitesi)

 “En Başarılı Eğitim Vakfı” ödülüne (ŞEKAV / Ali BEYAZ)

“En Başarılı Eğitim Projesi” ödülüne (Gümüşhane Bağcılar İl Derneği)

EKONOMİ

 “En Başarılı İstihdama katkı yapan İş Adamı (Aydın DOĞAN)

“En Başarılı Şirket” ödülüne (Bedirhan Madencilik  / BEGİM GRUP)

 “En Başarılı Girişimcilik Projesi” ödülüne (Ankara GİAD AŞ.)

 “En Başarılı İş Adamı” ödülüne (Yüksel Hamzaoğlu)

SPOR

 “En Başarılı Spor Adamı” Ödülüne (Ziya DOĞAN)

 “En Başarılı Sporcu” Ödülüne (Gümüş BEKTAŞ)

 “En Başarılı Spor Kulübü” Ödülüne (GÜMÜŞHANE TORUL SPOR)

 STK.

 “En Başarılı Köy Derneği” Ödülüne (Kelkit Gödül Köyü Derneği)

 “En Başarılı İl Derneği” Ödülüne ( Sultanbeyli Gümüş-Der)

 “En Başarılı Federasyon” Ödülüne (ANKARA GÜDEF)

KÜLTÜR ve SANAT

 “En Başarılı Yerel Sanatçı” Ödülüne (Selahattin TANIŞ)

 “En Başarılı Çıkış yapan Sanatçı” Ödülüne (Onur AKGÜL)

“Türkiye Biziz Klipi “En Başarılı Sanat Projesi” Akın AKINTÜRK

BASIN ve MEDYA

 “En Başarılı Gazeteci” ödülüne (Ahmet ÖKSÜZ)

“En Başarılı Yerel Haber Portalı” ödülüne (Gündoğumu Haber Portalı)

 “En Başarılı Tv Programı” ödülüne (Kanal 9 Yerel Gelişim / Yüksel Yalçın)

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ

 “Eğitime verdiği destekten dolayı Hayır Sever İş Adamı” Jüri özel ödülüne (Can Grup Yönetim Kurulu Başkanı / Mustafa CAN)

“İl dışında hemşerilerimize verdiği destekten dolayı Jüri özel ödülüne (Erhan ARAS)

“ Doğayı Koruma ve Çevreye Duyarlılık” Jüri özel ödülüne (Mutlu GÜRLER)

 “Genç Girişimcilik” Jüri özel ödülüne (Ankara Güdef Gençlik Kolları)

“Kadın Girişimcilik” Jüri özel ödülüne (Gümüşhane Kadın Girişimciler Der.)

GECEYE DESTEK ANA SPONSORLARIMIZ

Mekan Yapı / Sayın Dursun YILMAZ

Sarı İnşaat   / Sayın Adem SARI)

Koza Ofset Matbaa  / Sayın Süleyman ZENGİN

GECEYE DESTEK VEREN SPONSORLARIMIZ

Kale Ticaret  / Sayın İlbey Beyaz

Mutlu İnşaat / Sayın Yüksel HAMZAOĞLU

Sayın Tamer ÜNSAL

Aras Hukuk  / Sayın Bayram ARAS

Sayın Şahin KÖSE

Taksi Birlik / Sayın Bilal AYSEL & Mustafa YAPAR

Kelkit Fidanpark Hotel / Sayın Temel FİDAN

Kelkit Yöremiz Restaurant   / Sayın Alim SEVEN

Pala  inşaat / Sayın Fatih PALA

Özfurkan Mühendislik / Sayın Yaşar KARAHAN

Sayın Erhan ARAS

Maya Otomotiv / Bahri Beyaz

Raha İnşaat / Sayın Üzeyir DURMUŞ

Koza Altın Madencilik'aldı.