Bölgesel Amatör Lig (BAL) Birinci devrenin ertelenen maçı bugün Iğdır Sentetik sahasında  oynandı. BAL Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik spor Zorlu 90 dakika sonrası gülen taraf  oldu.

         Iğdır Sentetik Sahasında saat 12.30’da başlayan maçı Cihan Ölmez, M.Zahit Kahraman, Yunus

Can, Musa Direk hakem triosu yönetti.

      Iğdır Üniversitesi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen ve rakibin ataklarını eriten sarı lacivertliler maçı 6 – 2 gibi farklı bir skorla kazandı. Devre arasında gerçekleştirilen 6 transferden yoksun çıktığı maçta rakibine pozisyon dahi vermeyen takımımız, Oğuz, Volkan (3),Tugay ve Yunus’un golleriyle sonuca gitti.

     Takım Genel Kaptanı Muhammet Ölmez,” takımımız hedefine hiçbir engel tanımadan devam ediyoruz. İki haftada deplasmanda 6 puan lana takımımız önümüzdeki Çayeli maçından da kesinlikle 3 puan parolasıyla çıkacaktır. Tüm taraftarlarımızı bizleri yalnız bırakmadan centilmence Genç Osman Stadyumuna bekliyorum”

      Kafile Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kobal “ Bizlerin Iğdır deplasmanına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştıran YENİ AS BAYBURT SEYAHAT Yetkililerine ve bizleri Iğdır da yalnız bırakmayan tüm cefakar taraftarlarımıza  teşekkür ediyoruz”

    

       3 Şubat Pazar günü ise Genç Osman Stadyumunda Çayeli spor’u ağırlayacak.

 

HAKEMLER: Cihan Ölmez***(Hakem)  M.Zahit Kahraman ***  YunusCan ***  Musa Direk (Dördüncü Hakem)

 

IĞDIR ÜNİVERSİTE SPOR: 2 Güvenç *,Sedat* er **, Cüneyt*, İsa *( Enes *), Ömer**, Eser *** , Enes**, Veysel *( Ömür * ), Hakan **

 

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 6  Sezgin ***, Tayfun **, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***, Yahya ***, Erman *** ,Yunus Emre **(Tugay ** ), Volkan ***(Oğuz *), Kenan * ,Ali **(Eser **)

 

Gol: Dk.9 Volkan (Bayburt Grup Özel İdare)
Takımın Teknik Sorumlusu Şükrü Kayalı  Biz şampiyonluğa, bu ili 3 lige taşımaya,ve bu taraftarların yüzünü güldürmeye nasıl inandıysak tüm bayburt'ta bize ve futbolcu kardeşlerimize inansın ve güvensinler. Bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum dedi