Sunuculuğunu Alaatin Altuntaş'ın yaptığı EMİT Uluslararası Turizm ve Seyahat fuarında Bayburt günü kutlandı.Fuar süresince  İller için ayrılan saatlerde programlar yapıldı.Bayburt programıda hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşti.Programda Bayburtlu sanatçılarımız ve halk oyunları gösterileri yapıldı.Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin sponsorluğunda gerçekleşen programda Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan selamlama konuşması yaparak hemşerilerimizin katılımından dolayı teşekkürlerini belirtti.

Bayburt İl kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut ta  Yaptığı konuşmada Bayburt standının küçüklüğün eleştirildiğinden bahsederek Fuarlara evvelden üç beş kişiyle katıldıklarını belirtti.Fuara yoğun ilgi ve alakadan dolayı standın yetmediğini belirten Akbulut Önümüzdeki yıl standın daha geniş olması için çalışacaklarını belirtti. Sanatçı tuğçe ve sincanlı filizin şarkılarıyla coşan katılımcılar Bayburt Barlarıyla eğlendiler.

Programda Kenan Yavuz ve İbrahim Yumakta birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.Eski Bakanlardan Abdulkadir Aksu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Toppaş standı ziyaret etti.