Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, burada yaptığı açıklamada, "Alanı yüklenici firmaya teslim ediyoruz. İnşaat inşallah 1 yıl sonunda bitmiş olacak. Bayburt taşına katkı sağlayacak bir projedir. Ben şunu hissediyorum. Özellikle özel sektördeki yatırımcılar yoğunluğunu Bayburt'a dönmeye başlayacak. Çünkü fabrikanın yapılması özel sektörün önünü açacak. Maliyetleri özel sektör açısından düşürecek bir proje. Vatandaş gelip ocağını açıp taş işlemesi için fabrikayı kullanacak. Taşıyla meşhur Bayburt’umuza devletimizin yüzünü dönmesi  biz memnun ediyor. İnşallah 2015 yılında bu fabrikanın işlediğini göreceğiz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Makine alım ihalesi Eylül 2014’te

Öte yandan 10 bin metrekare alan üzerinde 1 yıl içerisinde tamamlanacak olan Doğal taş Üretim Merkezi projesinin daha önce Mart ayı sonunda yapılacağı belirtilen makine alım ihalesinin de Eylül 2014 tarihinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Milletvekili Özbek’ten play off maçı için çağrı

Tüm yurttaki Bayburtlu, play off sonrası gelecek 3. Lig heyecanını kilitlenmiş bulunuyor. 7’den 70’e herkes Bayburt'u tekrar profesyonel liglerde görmenin heyecanına kapıldı.

Tüm yurttaki Bayburtlu, play off sonrası gelecek 3. Lig heyecanını kilitlenmiş bulunuyor. 7’den 70’e herkes Bayburt'u tekrar profesyonel liglerde görmenin heyecanına kapıldı.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek bur doğrultuda bir açıklama yaptı. Bayburt Doğal taş Fabrikasındaki incelemelerden sonra play off maçı ile ilgili yaptığı açıklamada Milletvekili Özbek, " Bu tek maç, ne kadar fazla seyircimiz olursa o kadar kazanma ihtimalimiz yükselecektir.   "dedi.

Büyük  bir heyecan ve coşku içerisinde bir açıklama yapan Milletvekili Özbek, " Bir daha ki dönem Bayburt sporumuz 3. Ligde yoluna devam edecektir, temennimiz bu şekildedir. Play off maçına da tüm Bayburtlu hemşehrilerimizi bekliyoruz. Seyircinin desteği bizi 3. Lige çıkaracaktır. Tek maçımız kaldı. Bir yıl boyunca futbolcularımız, teknik heyet, il özel idaremiz, Bayburt halkı bu yoğun desteği göstermiştir. Bu tek maç, ne kadar fazla seyircimiz olursa o kadar kazanma ihtimalimiz yükselecektir. Tek yürek olarak inşallah Bayburt sporumuz büyük bir ihtimalle hafta sonu oynanacak profesyonel ligde inşallah yoluna devam edecektir. Ben şimdiden Bayburt sporumuza başarılar diliyorum" dedi.