Bayburtun batıya açılan kapısı konumundaki ilçemizin aynı zamanda   Erzincan’ın , Karadeniz’e bağlanmasında ki yakılığı sebebiyle geçen yıl başlatılan  Demirözü, Beşpınar- Erzincan yolunun  karayolu ağına alınmasıyla başlayan, Demirözü Otlukbeli ilçesi arasındaki yolun karayolu ağına alınmasıyla ve Demirözü sadak yolunun da standartının yükseltilmesiyle devam eden çalışmalar halen sürmekte olup bu yollar tamamlandığı zaman ilçemiz kavşak noktasına dönüşecek olup ilçemizin geleceği anlamında gelişmesinde katkısı olacaktır.   
  Bu sebeple  yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı  bu kapsamda Demirözü Beşpınar Erzincan yoluna yaklaşık 4.700 m temel takviyeli dolgu çalışması yapılıp. Bu çalışma bittikten sonra 26 km satih kaplamalı asfalt çalışması yapılacaktır. Asfalt çalışmaları bittikten sonra  çizgi ve işaretleme çalışmaları da bittikten sonra yol standartı  daha da kalitelenmiş bir şekilde ilçe ve bölge halkının hizmetine sunulacaktır. Yapılan çalışmanın  Yaklaşık maliyeti 400 bin  TL  dir .
 Ayriyeten  yine geçen yıl Syn Vekilimiz Bünyamin ÖZBEK’in sayesinde karayolları ağına alınan Demirözü  Çağıllı Otlukbeli yolunda da bu yıl yolun proje çalışmaları yapılıp ayriyeten mevcut yolunda  yol kenarları iş makineleriyle temizlenip  Yolun   asfalt yamalama ve işaretleme çalışmaları  tamamlanıp ilçemiz halkının hizmetine sunulmuştur. Bu çalışmaların ilçemize ve bölgemize katkıların büyük olacağından bizler için çok önemli dir. 
Başbakanımız ve Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yakışır bir Bayburt teşkilatı olup Millet vekilimizden sandıktaki müşayitimize ve en ücra köydeki üyemize kadar bir bütün halinde hareket edip Türkiye ye örnek olacak birliktelik göstererek Bayburt’un tamamında yapılan çalışmaların Demirözü ayağı konusunda ki yatırımlar için bu   güne kadar ilçemiz ulaşım anlamında böyle büyük  planlama görmemiştir. Bu çalışmaları ancak  bu birliktelik içerisindeki teşkilatların yapabileceğini belirtip böyle bir teşkilat içerisinde olmaktan da gurur duyduğunu belirtti. 

Bu vesile ile Bu çalışmalarda emekleri geçen Syn Millet Vekilimiz Bünyamin ÖZBEK’ e,  bizleri her hizmette destekleyen ve bu hizmetlerin ilçemiz ve bölgemize gelmesinde katkısı olan İl Başkanımız Yusuf ELÇİ’ ye Belediye Başkanlarımız Selami ERSEN’e, Hasan TİMUR’a ve Nejmettin BAKIR’ a İl Genel Meclis Üyelerimiz Ömer ŞEN ve Ziya OAKATAR’ a Katkılarından Dolayı Teşekkür etti.
 İlçemize yapılacak tüm hayırlı hizmetlerde çalışmalarının devamlarını diledi.