Ardahan'ın Göle İlçesi'ne götüren İstanbul Bahçelievler belediyesine ait Otobüste Sürücüleri Bayburtlu Hemşerilerimiz  Şahin Taşçıoğlu ve ikinci şöfer Erol Eraslan Kaza yaptılar.Kazada Otobüsü kullanan Şahin Taşçıoğlu yaralı,Erol Eraslan Olay yerinde Vefat etti.

Trafik kazası bugün saat 08.30 sıralarında Erzurum- Artvin karayolunun 30'uncu kilometresindeki Tortum İlçesi'ne bağlı Güzelyayla geçidi mevkisinde meydana geldi. İstanbul'da vefat eden bir kişinin cenazesini ve yakınlarını Ardahan'ın Göle İlçesi'ne götüren İstanbul Bahçelievler belediyesine ait,  34 ZA 8150 plakalı otobüs, aşırı hız, yoğun sis ve yolun kaygan oluşu nedeniyle yoldan çıktı. Yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan otobüste ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü. Kazada yaralanan 27 kişi, kara ve hava ambulansları ile Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İstanbul'dan Ardahan'a cenaze taşıyan midibüs aşırı hız ve yoğun sis yüzünden uçuruma yuvarlandı. Kazada 6 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

Trafik kazası bugün saat 08.30 sıralarında Erzurum- Artvin karayolunun 30'uncu kilometresindeki Tortum ilçesine bağlı Güzelyayla gecidi mevkiinde meydana geldi. İstanbul'da hayatını kaybeden bir kişinin cenazesini ve yakınlarını Ardahan'ın Göle ilçesine götüren Bahçelievler belediyesine ait sürücüsü henüz belirnemeyen 34 ZA 8150 plakalı midibüs, aşırı hız, yoğun sis ve yolun kaygan oluşu nedeniyle yoldan çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüste ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü. Kazada yaralanan 27 kişi, kara ve hava ambulansları ile Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.