Kayseri Bölgesinden Hakem  Ramazan Koca ve Ahmet Dinç, Muhammet Türksoy üçlüsünün  yönettiği karşılaşma Genç Osman Stadı’nda saat 12.30’da başladı.

 Ligde 31 puan ile 6 sırada bulunan ve ilk ikiyi hedefleyen Çayeli Spor karşısında  ilk dakikalarda etkili olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor, aradığı golü ilk yarıda Çayeli Spor ceza sahasında yoğun baskı kurmasına rağmen birçok pozisyondan yararlanamayarak golsüz soyunma odasına girdiler.

İkinci yarıya soyunma odasında mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor 57. Dakikada Gökhan Özkan’la aradığı golü buldu.

Rakip Takım Çayeli Spor’a karşı baskı kurduğu dakikalarda gol yollarında sonuca gidemeyen Bayburt Gurup Özel İdare Sporda, ileri üçlüdeki Recep Serkan, Fatih ve Gökhan ile daha birçok pozisyonda topu ağlarla buluşturamazken son dakikalarda beraberliği hedefleyen Çayeli Spor’a da bu imkânı vermediler ve Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

 

HAKEMLER: Ramazan Koca***,Ahmet Dinç ***,Muhammet Türksoy***,Harun Alas

 

BAYBURT GURUP: Ümit **,Süleyman**,Kazım ***,Hakan *( dk 67 Oğuz **),Çetiner **,Alper**,Fatih * , Erhan **(dk. 69 Turan** ),Erçin ***,Recep**,( dk 90 Murat * ),Gökhan ***

 

ÇAYELİ SPOR: Mahmut*,Serhat*( dk 46 Süleyman *),Ümit **,Erdi *,Avni*,Ramazan ** (dk 86 Ahmet*),Muhammet **,Halil*(Dk. 63 Samet *),Aşkın*, Mustafa Burak **

 

GOLLER: DK. 57 Gökhan Özkan Bayburt Gurup

 

Ligde 18. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:



Patnos Gençlik - Göle Belediyespor: 4-1             

Dersimspor - Iğdır Gençlerbirliği: 5-0             

Karsspor  - Arhavispor: 1-0             

Bayburt İl Özel İdare - Çayelispor: 1-0         

Kalkanderespor - Beşikdüzüspor: 2-3             

Faroz Gençlik - Yomraspor: 1-1            

Beşirlispor - Yakutiye: 1-3