Bayburt Grup özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Başkan Yardımcıları Ziyeddin Babacan,Ersoy Özbek,Yöneticiler Yunus Şimşek, Ardeşen Kaymakamı hemşehrimiz İlyas Memiş,Rize Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Cengiz , Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Boz ve çok sayıda Bayburtlu hemşehrimizin izlediği maçta beklenen sonucun alınamaması üzüntü yarattı.

        Geçen hafta kendi taraftarı önünde Kelkit Hürriyetspor’a 1-0 mağlup olarak “kaza  maçıydı” dedirten  temsilcimiz bu hafta Rize Çayeli deplasmanına konuk oldu. Geçtiğimiz yıl Rize’de oynanan final maçı sonrası Ardeşenspor'u 3–1 mağlup ederek BAL Ligi’ne yükselen Çayelispor, ligdeki galibiyet serisini sürdürdü.  Sezonun ilk maçında Kalkandere deplasmanına konuk olan ve zorlu 90 dakika sonrası maçı 1-0 kazanan Çayelispor,  bu hafta da temsilcimiz önünden galibiyetle ayrıldı.

         Çayeli İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayan maçta ilk golü 21. dakika da takımımız Ersinle bularken, ev sahibi ekip Çayelispor 34. dakikada attığı golle karşılık verdiği maçın 60. dakikasında ev sahibi ekip 1 gol daha buldu ve maç Çayeli spor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

          Sezona 7 transfer yaparak iddialı giren ama geride kalan 2 hafta da henüz puanla tanışamayan temsilcimiz ligin 3. haftasında Patnos Gençlikspor’u konuk edecek. BAL Ligi'nde henüz puanla tanışamayan sarı lacivertliler, 3. hafta maçına mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

Stat: Yeni Şehir

Hakemler: Gökmen Karataş, Mehmet Çelik, Ali Rıza Kuzucu

Çayelispor: Murat **, Avni** (Dk. 67 Zafer**), Ümit**, Burak***, Gürcan**, Cüneyt**, Süleyman***, Ramazan***, Yahya*** (Dk. 85 Özhancan**), Muhammet**, Doğan** (Dk. 42 Mustafa***)

Bayburt Grup A.Ş. Özel İdarespor: Talha**, Emrullah* (Dk. 72 İbrahim*), Yunus,** Tugay* (Dk. 77 Volkan*), Emre**, Oğuzhan*, Eser* (Dk. 82 Mustafa*), Erkut**, Selim**, Aydın,* Ersin**

Goller: Dk. 34 Ramazan, Dk. 60 Mustafa (Çayelispor)  Dk. 21 Ersin (Bayburt Grup A.Ş. Özel İdarespor)

Sarı kartlar: Avni, Cüneyt, Muhammet,  (Çayelispor), Emre, Oğuzhan, Erkut (Bayburt Grup A.Ş. Özel İdarespor)