Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmalarıyla hızla estetik bir yapıya bürünen Yeni Şehir Parkı her geçen gün daha da göz kamaştıran bir hal alıyor.

 

Son olarak yapılan 200 metrelik yürüyüş yolu, 80 metrelik istinat duvarı, 1200 metre karelik yeşil alan, 50 araçlık otopark ve giriş çıkış yolu olarak kullanılan 1000 metre kare alana döşenen yeni parkelerle çehresi nerdeyse tamamen değişen Şehir Parkı Bayburt’un yeni gözde bölgesi olmaya aday bir hale geldi. Ayrıca 1000 metrekare alana sahip olan Yeni Şehir Parkı havuzunun da tepeden tırnağa yeniden inşa edilmesiyle havuz, ayrı bir estetik görüntüye kavuştu.

 

En İyi Şekliyle Hizmete Sunacağız    

 

Yeni Şehir Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hacı Ali Polat,  “Kent Ormanı ve Şehir Parkı’nı en iyi şekliyle hizmete sunacağız” dedi. Başkan Polat, yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde buranın öneminin daha da arttığını, vatandaşlarımız ve il dışından gelen misafirlerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğünü dile getirerek, burayı en iyi şekliyle hizmete sunmak için gayret sarf ettiklerini söyledi.