Edinilen bilgelere göre, bisikletiyle iskeleye gelen 1986 doğumlu Abdulsamet Kahrıman  çevredekilerin uyarılarına rağmen iskelede fotoğraf çekmeye başladı ve bu esnada dalga vurarak denize düştü.

Bulancaklı vatandaşlar her yıl yaşanan bu can kayıplarının bu yılda devam etmesinden yakındı.

Bulancak sakinleri, Her yıl birkaç kişinin ya böyle havalarda meraktan izlerken ya da yüzmek için denize girdiği Bulancak İskelesi 2013’ün ilk kurbanını da almış oldu.

İskelede hiçbir güvenlik önlemi bulunmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Bir önlem alınması için daha kaç can kurban edilmesi gerekiyor” diye tepki gösterdiler

Dün öğlen saatlerinde bir görgü şahidinin ifadelerine göre iskelede dalgalara kapılarak denizde kaybolduğu bilgisinin ardından bir grup üniversiteli emniyete okul arkadaşlarının eve gelmediği bilgisini verdi.

Edinilen bilgilere göre, Giresun Üniversitesi Bulancak Meslek Yüksek Okulu’nda Büro Yönetimi ve İdarecilik Bölümünde okuyan, Abdusamed Kahırman’ın, öğlen saatlerinde kaldığı özel öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra geri dönmediği öğrenildi. Bu akşam saatlerinde ders çalışmak için buluşacağı arkadaşlarının Abdusamed Kahırman’ı telefonla ulaşamayınca kaldığı yurda gittikleri fakat burada da bulamamaları üzerine emniyete bilgi verdi.

Giresun Üniversitesi’inde öğrenci olan Abdusamed Kahırman’ında denizi çok sevdi, bisikletiyle fırsat buldukça deniz kıyısında zaman geçirdiği ve bol bol fotoğraf çektiği belirtildi.

Aslen Bayburtlu olan Kahırman’ın, daha önce kazandığı üniversitede Psikolojik Danışmanlık bölümünü, Tıp Fakültesini kazanan kardeşini okutmak için bıraktığı belirtildi. Kardeşi okulu bitirinceye kadar inşaatlarda çalışan Kahırman’ın, tekrara sınava girerek Giresun Üniversitesi’ni kazandığı ve Büro Yönetimi birinci sınıfta okuduğu belirtildi.

Hemşerimiz Abdulsamet Kahrımanın Babası Mecit Kahrıman ve Ailesi  Denize düşerek kaybolan evlatlarının denizden çıkarılmasını bekliyor.