İstanbulda Süper amatör ligdeki temsilcimiz Esenbayburtspor gurubundaki güçlü takımlardan Alibeyköysporla karşılaşacak Bu hafta kendi evinde Alibeyköysporu ağıtlayacak ekibimizi desteklemek için tüm İstanbul’daki Bayburtlu hemşerilerimizi sahaya bekliyoruz

Yer ESENYURT ŞEHİR STADI     SAAT: 17.00 DA

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE,  ERZİNCAN SPOR MAÇI İLE TARAFTARININ HUZURUNA  ÇIKIYOR

BAL ligi 1 grupta şampiyonluk hedefleyen ve bu amaçla Nevşehir Avanos' ta yoğun tempoda kamp yaptıktan sonra Bayburt’ta 3 etap çalışmalarına devam eden Bayburt Grup Özel İdare Spor, her zaman desteklerini esirgemeyen Taraftarlarının huzuruna Erzincan Spor maçı ile çıkıyor.

          01 Eylül 2013 Pazar günü Saat 16.00 da Genç Osman Stadında Bal Ligi takımlarından Erzincan Spor ile hazırlık maçına çıkacak takımımız tüm taraftarları maça bekliyor.

            Hazırlık kamp çalışmalarının mükemmel geçtiğini belirten Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu “ Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak ve takımımızın son durumunu görmek adına Erzincan Spor ile Pazar günü hazırlık maçı yapacağız.

      Bayburt'taki idmanlarda takımımızı destekleyen ve sürekli takip eden taraftarlarımızı ve tüm Bayburtluları maça bekliyoruz.” dedi.