Üretim tesisinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, çalışmalar hakkında bilgi alırken özellikle gece çalışan işçileri, dikkatli olmaları konusunda uyarmayı ihmal etmedi.

 

Başkan Polat, ziyaret esnasında yapılan hizmetleri anlatarak, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Belediye Başkanı Polat, kendisi ile birlikte parke üretim tesisini gezen belediye teknik personeline yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

 

“Vatandaşlarımızın istediği kaldırım ve yolun en alasını yapıyoruz. İşte şantiyemiz işte elemanımız. Şantiye sorumlumuz Orhan Bey’e istemediği kadar eleman verdik. İş gücü sıkıntımız yok, makine ekipman sıkıntımız yok, teknik eleman sıkıntımız yok. Hiç bir sıkıntımız yok. O zaman işimizi yapacağız. 1995 - 1996 dan beri Bayburt Belediyesi ilk defa çift vardiya parke üretiyor. Ve birde aynı makineyle değil, otomatik üretiyor. Gelen nesil, geçmiş nesli geçmezse eksiklik vardır. Şimdi bu parkeyle Bayburt yeni tanışıyor. Renkli, şekilli; çünkü dışarıdan gelenler bunları görüyor. İstiyoruz ki, Bayburt standardı yüksek bir şehir olsun, buda sizinle mümkün. Şu anda iyi bir ivme yakaladık. Havalar bu şekilde devam ederse Ekim  ayının sonuna kadar  çalışmalarımızı bu şekilde devam ettireceğiz.”

 

Başkan Polat, doğal gaz konusunda kimsenin kolay cesaret edemeyeceği bir karar aldıklarını belirterek, ilimizi doğalgazla buluşturduklarını ve planlar dâhilinde bu çalışmalara devam edileceğini bildirdi.