Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’un Gençosman Stadyumu’nda gerçekleştirdiği ilk idmanına katılarak temsilcimize moral desteği veren Belediye Başkanı Memiş, başarılar dileyerek yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.


“Profesyonel Lig Temsilcimizi İlk İdmanında Yalnız Bırakmak İstemedik”


Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ile birlikte Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’un ilk hazırlığına katılan Belediye Başkanı Memiş, “2013 - 2014 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde göstermiş olduğu üstün başarılarla şampiyonluğa yükselerek göğsümüzü kabartan temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’u profesyonel lig öncesi gerçekleştirdiği ilk idmanında yalnız bırakmak istemedik. Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimizin ilk hazırlık çalışmalarında yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.


“Taraftarla Bütünleşirseniz Şampiyonluğu Elde Ederiz”


Teknik ekip ve futbolcularımıza kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Memiş şu ifadelere yer verdi:

“Şuanda bulunduğumuz Geçosman Stadyumu’nda binlerce taraftar önünde karşılaşmalarınız gerçekleştireceksiniz. Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, her zaman hedefi olan bir kulüptür. Sizin sahadaki gücünüze 12. adamın da gücü eklenerek Spor Toto 3. Lig 3. ligde şampiyonluk gelecektir. Benim sizlerden tek isteğim; taraftarla bütünleşip hedefimiz olan şampiyonluğu yakalamaktır. 3. ligde hedefini şampiyonluk olarak koyan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’umuzun yönetim kuruluna, teknik direktörümüz Nevzat Türkoğlu ve ekibine gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyor ve bütün futbolcu kardeşlerime başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.”


As Başkan Kobal'dan Belediye Başkanı Memiş'e Teşekkür…


Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’a sağladığı destekten ötürü Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür eden As Başkan Hakan Kobal, “Kurbanımızı kestik, her şeyimiz tamam. Yeni sezonun Bayburt’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir iki transfer daha yapacağız. Yine şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi. 

Kombine bilet satışları başladığını ve Bayburtluların takıma destek olmalarını beklediğini söyleyen Kobal, "Belediye başkanımıza tesisleri verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum, milletvekilimizde maddi manevi destek vereceğinin sözünü verdi.