Özbek, ziyaretlere Bayburt'un milletvekili sayısının 2 ' ye çıkması noktasında emeklilerin ikametgâhlarını Bayburt'a aldırmaları çağrısını yinelerken Bayburt dışında yaşayan tüm Bayburtluları bu konuya duyarlı olmaya çağırdı.

VEKİL ÖZBEK KÖYLERİN SORUNLARINI YERİNDE GÖRÜYOR VE ÇÖZÜM ARIYOR.

         Özbek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Bayburt AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Demirözü Ak Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte; Elmalı, Serenli, Kalecik, Damlıca, Yazıbaşı ve Çatalçeşme köyleri ile Beşpınar beldesini ziyaret etti.

VEKİL ÖZBEK; BU GEZİLER ASLA “SEÇİM ÇALIŞMASI “ DEĞİL

       Milletvekili Özbek, ziyaret ettiği yerlerde yaptığı konuşmalarda önemli konulara değindi. Köylerin sorunlarını yerinde görüyor ve “Seçim çalışması değil “ diyerek çözüm aradıklarını belirten Milletvekili Özbek,

       " Bizim artık hayallerimizi ve rüyalarımız gerçek oluyor. Çünkü Bayburtlu her yerde memleketine olan sevgisini açıkça yansıtıyor. Bu sevginin kuru kuruya değil de Bayburt milletvekili sayısının 2'ye çıkarılmasında da gösterilmesi büyük önem arz ediyor. Ben şu anda tek milletvekiliyim. Bu konuda benim üzerime ne kadar sorumluluk düşüyorsa Bayburt'u seven her Bayburtluya da bu görev düşmektedir.

           Bugün Bayburt Devlet Hastanesi'ndeki yoğunluktan bahsediyor isek bu ve benzeri yoğunlukların ve sıkıntıların olmamasını talep ediyorsak, daha çok hizmet bekliyor isek siz değerli vatandaşlarımızdan sadece emeklilerimizin “ birinci İkametgâhlarını ” Bayburt'a aldırmalarını istiyoruz."dedi.