Saat 12.30’ta Genç Osman stadyumunda başlayan karşılaşmayı Hakkâri bölgesi hakemlerinden Halit Özel yönetti.  Fatih Tomris, Yakup Keçeci ve Ertan Yardımcı maçta hakem triosu olarak görev yaptı.

Güneşli bir havada oynanan maça hızlı başlayan Bayburt Group Özel İdare Gençlik spor, rakip takımı bunaltıp sahasına hapsetse de golü bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip tüm baskı ve oyununa rağmen rakip takım kalecisi Gökhan’ın da iyi oyunuyla ilk yarıyı gol bulamadan geçirerek soyunma odasına ilk 45 dakikayı golsüz bitirdiler.

Maçın ilk ve tek golü baskılar sonucu dakikalar 53 ‘ü gösterirken Recep Serkan’ın altın kafa vuruşu ile geldi. Kazım’ın adrese teslim ortasına yükselen Recep Serkan harika kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu.

Maçın ikinci yarısında bulduğu gole rağmen atak oynayan Bayburt Group Özel İdare Gençlik spor sonuca gitmekte zorlanırken rakip Arhavi Spor Lider takım Bayburt Group’un  stresinden kurtulamadığı gözlemlendi. Bu sonuçla takımımız son 7 maçını galibiyetle tamamlarken puanını da 22 e yükseltti. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Beşikdüzü Deplasmanında puan arayacak.

Stat: Genç Osman

Hakemler: Halit Özel**(Hakem)Fatih Tomris **,Yakup Keçeci **,Süleyman Özdemir

Bayburt Group Özel İdare Spor: Sezgin  ***, Süleyman ***, Kazım***(Alper *), Hakan ***, Çetiner ***, Yahya ***, Fatih *(Turan *), Erhan **, Erçin ***, Recep ***, Şükrü Can **(Gökhan *)

Arhavi Spor: Gökhan **, İzzet*(Emre **), İlker *,Erhan**,Hamdi*,Volkan *,Coşkun *,Nevzat *,Mustafa Burak **,Ali Kemal **,Özgür *( Aykut **)

Goller: Dk:53 Recep Serkan  (Bayburt Group)

 8. HAFTANIN MAÇLARI:

BEŞİRLİSPOR-0 -1-YOMRA

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE-1-0  -ARHAVİ SPOR

DERSİMSPOR- 0-1  -BEŞİKDÜZÜ

YAKUTİYE SPOR-1-1 IĞDIR SPOR

KARSSPOR-0-1 -KALKANDERE

ÇAYELİ-5-1  - GÖLE BELEDİYESPOR

FAROZ GENÇLİK- 3-0 –PATNOS GENÇLİK