Her perşembe 15:00'da TRT Müzik ekranlarında yayınlanan ''Radyo Günleri / Erzurum'' programı,  sevilen sanatçılar ve türkülerle evlere konuk olmaya türkü severlerle buluşmaya devam ediyor. 


Bu kapsamada Bayburt Üniversitesi ve TRT işbirliği ile Bayburt’ta radyo günleri düzenlendi. Yoğun bir katılımın olduğu Şair Zihni Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe katılanlar coşkuyla eğlendi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’un girişimiyle yapılan radyo günleri ile Bayburt’un tanıtımına katkıda bulunulması amaçlandı.

Yönetmenliğini A.Kadri Uğur’un yaptığı Radyo Günleri programı TRT Müzik’ten 15.00.-16.30 saatleri arasında canlı olarak yayınlandı.

Programda Nurullah Akçayır, Şerife Hatun ve Engin Koyuncu söylediği türkülerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, TRT Erzurum radyosunun 15.00.-16.30 saatleri arasında gerçekleştirdiği radyo günlerini Bayburt’ta yapmakla kentin tanıtımına katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Rektör Coşkun, " Bu program aynı zamanda Bayburt kültürünün yaşaması adına önemli bir etkinlik. Programda Bayburt türküleri ve değişik yörelerimizden türküler okundu. Bu program ile aynı zamanda öğrencilerimizin eğlenmesini hedefledik."dedi.

Programa Rektör Coşkun’un yanı sıra, Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.