Açılış kurdelesini kesen Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, büyüyen Bayburt’un standartlarının değiştiğini belirterek, " Gördüğünüz gibi lokantalarımız güzelleşiyor. Parklarımız, yollarımız güzelleşiyor. Bu güzelleşmeye katkı sunan herkesi tebrik ediyoruz. Daha nicelerinin açılmasını temenni ediyoruz. Biz bereketli bir ticari dönem temenni ediyoruz. İş yeri sahibi Abdullah Küfeoğlu’na bol kazanç diliyoruz."dedi.

    Birtat lokantası sahibi Abdullah Küfeoğlu ise 1991 yılından beri Bayburt'a ve Bayburtlu hemşehrilerimizin damak tadına en kaliteli, sağlıklı ve hizmetin en iyisine layık bir şekilde hizmet vermekte olduklarını kaydederek " İsteyenlere‘kendin pişir kendi ye’ ocaklarımızda en leziz kebapları sunarken meşhur Bayburt dönerimizi de adına şanına yakışır tatla servis ediyoruz. "diye konuştu.

     Açılışa Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Burç, Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun ve davetliler katıldı.