ÇEVRE ÜNİVERSİTELERİN İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLARI, BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. SELÇUK COŞKUN’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 4 SAAT SÜREN BİR TOPLANTI YAPTI 

YÖK tarafından düzenli olarak çeşitli üniversitelerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İlahiyat Fakültesi Dekanları Bölge Toplantısı”nın ikincisine Bayburt Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Çevre illerdeki üniversitelerin ilahiyat fakültesi dekanları, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti. Rektör Coşkun ile bir süre makamında görüşen heyet, daha sonra “İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinin müfredatı"nı görüşmek üzere Rektörlük Senato Odası’nda yaklaşık 4 saat süren bir toplantı yaptı. 2 Temmuz 2013 Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilen toplantıda 10 üniversitenin ilahiyat profesörleri konu hakkında istişarede bulundu.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hatiboğlu’nun başkanlık ettiği “İlahiyat Fakültesi Dekanları 2. Bölge Toplantısı’na Bayburt Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanları katıldı.

Heyet, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni de ziyaret ettikten sonra Bayburt'tan ayrıldı.