Malatya Türkiye Futbol Federasyonu sahasında Antrenmanda play-off maçı öncesinde değerlendirmede bulunan Bayburt Gurup Özel İdare Spor Antrenörü Bülent Topuzoğlu , "Biz son düzlüğe çıktık artık. Hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Bunun için son final maçında performansımızı en üst düzeye çıkarıp, dikkatimizi en üst düzeyde toplayıp, sahada kazanma arzusunu en üst düzeye çıkarıp inşallah bu 90 dakika sonun da şampiyonluğu 13 yıldır hasret olan Bayburt’a getirmek istiyoruz.

İnşallah bu yönetime, bu futbolculara nasip olacak bu kupayı kaldırmak. Onun için ben takımıma güveniyorum. İnşallah final şansı bizim yanımızda olur. Bununla beraber bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. İnşallah bizi destekleyecekler buna canı yürekten inanıyorum. Centilmence güzel bir maç oynayıp, inşallah kupayı Bayburt’a getirmek istiyoruz" dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Spor Genel Kaptanı Yaşar Kobal , " Taraftarımızın bu coşkusuna ve inancına layık olmaya çalışacağız. Final maçını Allahın izniyle alarak ilk hedefimize ulaşmış olacağız. Özellikle maça gelemeyecek olanlardan bizlere dualarını bekliyoruz. Türkiye'nin her yerindeki Bayburtluları herkesi Malatya’daki maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bayburt Gurup Özel İdare Spor ekibi Malatya Valisi Hemşerimiz Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek Bayburt’tan selamları ilettiler. Vali Şahin maçın Malatya da oynanmasının da bir mutluluk olduğunu belirterek maça gelecek seyircilerin de Bayburt ismine yakışır bir şekilde centilmence takımımızı desteklemelerini istedi.

Malatya Türkiye Futbol Federasyonu sahasında Antrenmanı izlemeye gelen Malatya da görevli hemşerilerimiz Hakan Uçar, İsmail Bilgin, Fatih Çeçen ve Salih Güveli takımımıza tatlı ikram edip Final maçında başarı dilediler.

Ayrıca takım kaptanımız Erhan Namlının bu gün doğum gününü tüm futbolcularımız pasta keserek yeni yaşını kutladılar.

Malatya Grand Aksaç Otel’de kamp yapan takımımızı ziyaret edip takımımız onuruna akşam yemeği veren Malatya Valisi hemşerimiz Vasip Şahin takımımıza final maçında başarı diledi.

Vali Şahin; Futbolcularımıza seslenerek “ sizlerden başarı bekleyen hemşerilerimize bu sevinci yaşatın ve 13 yıllık özlemi sona erdirin” dedi