Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ” Biz Bayburt olarak bu hedefe tek vücut kenetlendik ve bu uğurda hiç kimse bizi bu yolda çelmelemeyecek, Bayburt’un 3 lig özlemini bu sene yerine getireceğiz.

       Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor ve bizleri bu yolda yalnız bırakmamalarını diliyoruz.”

       Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı her türlü zorluğa göğüs gererek bu takımı hedefine yani profesyonel lige taşıyacaklarını belirterek” Patnos Gençlik Spor ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermek için sahaya çıkacak ve mücadele edecektir.

           Bizde bu ligde amacımız olan şampiyonluk yolunda puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm hesaplarımız 3 puan üzerine ve bu maçı almak için futbolcu kardeşlerimize güvenim tamdır. Umarım bu maç sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.

         Bayburt Grup İl Özel İdare Spor Yöneticisi ve kafile Başkanı Yunus Şimşek Patnos Deplasmanına Konforlu ve rahat ulaşım sağlayan Lüks Bayburt Seyahat İşletmesi yetkililerine teşekkür ederek “ Patnos deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla gidiyoruz, inşallah bu dileğimizi 90 dakika sonunda gerçekleştirmiş olarak Bayburt’a geri döneriz” dedi.