Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve  Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk,Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Bayburt'ta yapacakları ikinci etap çalışmaları öncesinde teknik heyetin belirlemiş olduğu mevkilere oyuncu alınmasıyla ilgili görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Öncelikli olarak iki forvet ve bir kaleci eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Şentürk , "Kaleci ve  İki forvet  oyuncusuyla görüşmelerimiz devam ediyor. İkinci etap çalışmaları öncesinde bu  transferleri de gerçekleştirerek kampa tam kadro başlamak istiyoruz" dedi.

Yapılan imza törenin de ; İç Transfer de Erçin Ilgaz , Gümüşhane Spor'dan Mehmet Sönmez, Manavgat Spor'dan Turgut Yılmaz,Çankırı Spor'dan Emir Bağcı ile sözleşme imzalandı.

İmza töreninde Erçin Ilgaz takıma ve Bayburt Grup Özel İdare Spor'a yabancı olmadığını geçen yıl Şampiyon olarak Profesyonel ligi hak ettiklerini belirterek;

" Hem 3. Lig hasreti çeken Bayburt'a hem de bizi yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımıza daha büyük başarılar yaşatmak için yine ve yeniden Bayburt Grup Özel İdare Sporla anlaştım.İnşallah sezon sonunda da başarılı olur bir üst lige çıkar ve taraftarlarımızla bu sevinci yaşarız" dedi