Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve  Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal,düzenlenen imza töreninde "Son iki sezondur BAL Liginde Şampiyonluk hedefleyen ve 13 yıllık hasrete son vermek adına yoğun desteğini aldığımız Bayburt Group Yönetimi ve Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk beyin destekleri ile hedefimize ulaşmış ve "Artık bizim de profesyonel takımımız var " diyoruz.

 Hem 3. Lig hasreti çeken Bayburt'a hem de bizi yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımıza, değerli iş adamlarımıza teşekkürü ediyoruz.Bayburt Spor olarak  daha büyük başarılar yaşatmak için ,İnşallah sezon sonunda da başarılı olur bir üst lige çıkar ve taraftarlarımızla bu sevinci yaşatmak için yoğun çaba sarf ediyoruz.

Bu çalışmalarımız da;  Yurt dışındaki şirketlerinde başarılı işlere imza atan AN Zentrum Firma sahibi Bayburtlu İş Adamı Muhammet Karaoğlu ile Forma Sponsorluk sözleşmesi imzaladık.Bu takım hepimizin ve Bayburt ismini en iyi yerlere taşıyan bir sosyal etkinlik,İl dışında ve hatta yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin hafta sonlarını zorla bekledikleri ve maç sonucunun merakını çektiklerini hepimiz çok iyi biliyoruz.

 İşte bu sonuçları en iyi şekilde almak adına bu tür desteklere hep ihtiyacımız da olduğu bir gerçektir. AN Zentrum Firma sahibi Bayburtlu İş Adamı Muhammet Karaoğluna ,Tunahan Karaoğluna ve Abdulhamit Karaoğluna  Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve  Spor Kulübü adına teşekkür ediyor bu birlikteliğimizin çok uzun süreli olmasını diliyorum" dedi.

Bayburt adını her yerde en üstte görmekten mutluluk ve onur duyduklarını belirten AN Zentrum Firma sahibi Bayburtlu İş Adamı Muhammet Karaoğlu;

" Bizler Ata yurdumuz, Baba Ocağımız Bayburt'u muza ne yapsak azdır.Yurt dışında çalışan ve yaşayanlar olarak Bayburt denildiğinde hasretle kalbimiz sızılar,içimiz burkulur.

Bu duyguları ve hasreti gidermek adına başarıdan başarıya koşma hedefi olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve  Spor Kulübümüze elimizden gelen her türlü desteği vermek adına Sponsorluk anlaşmasına imza atıyor ve " EN BÜYÜK BAYBURT " diyerek hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz". dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve  Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal, AN Zentrum Firma sahibi Muhammet Karaoğlu, Tunahan Karaoğluna isimleri yazılı Takımımızın formaları ile Takım flama ve atkısı hediye etti.