Müthiş bir seyirci desteğiyle maça başlayan ev sahibi Bayburt Group Özel İdare Spor, ilk on beş dakika da yaptığı ataklarla hem rakibi ekarte etti hem de golün habercisi oldu. Seyircinin yoğun baskısını ve desteğini arkasına alan Bayburt Group Hakan’ın 35 dakika da kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra atak üstüne atak yapan Bayburt Group ilk 45 dakikaya 1 gol atarak soyunma odasına girdi.

            İkinci yarıya da atak başlayan ev sahibi ekip 58 dakika da Ali’nin vuruşunda İnan’ın müdahalesi ile top kendi kalesinde ağlarla buluşurken skorboard 2- 0 ı gösteriyordu. Atak üstüne atak yapıp rakip takımı adeta sahasına hapis eden Bayburt Group 62 dakikada Fatih’in Abdullah tarafından düşürülmesi sonucu kazanılan Penaltı vuruşunu Ali direğe nişan alp dışarı atarken, Bayburt Group 66 dakikada Fatih ile 3- o öne geçti.

       Ev sahibi takımın ataklarını karşılamakta güçlük çeken ve rakibe mahkûm oynayan Göle sporlu futbolcular kontra atak yaparken 80 dakika da ilk ve tek golüne kavuştular.80 Dakika da Onur’un kafa vuruşu ile skor 3-1 oldu.

    Maç böyle bitecek diye son düdüğü beklerken sahneye çıkan usta ayak Erhan Namlı 90 dakika da topu ağlarla buluştururken skoru da 4-1 e getiriyordu.    

         Bayburt Group Özel İdare Spor 6 Ekim pazar günü Beşirli Spor ile Trabzon’da karşılaşacak.

 Stat: Genç Osman

Hakemler: Osman Sarı (Hakem ) ***,Ahmet Güdül***,Rauf Türkmen**,Kemal Baytekin

Bayburt Grup Özel İdare spor: Sezgin**,Uğur**,Erçin***Hakan***(Burak * Dk.79) ,Çetiner***,Yahya ***, Fatih ***, Erhan ***, Hakkı ***(Süleyman ** Dk.57), Recep Serkan *(Oğuz * Dk.61), Ali **

 Göle Spor: Emrah  **, Abdullah*(Fırat* Dk 76) , Kemal **,Erhan*, Abdulvahap*, Şerafettin* (Murat* Dk.88 ), İnan *, Onur**, İbrahim* ,Faruk*(Turan *Dk.55),Sertaç*

 Goller: Dk. 35 Hakan, Dk58 İna