Bayburt Gündem Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirer, İl Müdürü Celal Aydoğan'ı makamında ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette;Bayburt Gündem gazetesinin Bayburt'ta Renkli,ofset baskı gazete eksikliğini giderdiğini ve Bayburt ile Sıladaki hemşehrilerin arasında köprü olduğunu belirtti.

          Yaklaşık bir haftadır Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünde terfi ve atama, tayin heyecanı yaşandığını belirten İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan “ İlimizde görevli 4 Müdür Yardımcımız Bayburt Polis Meslek Yüksek Okuluna, 4 Şube Müdürümüz Batı illerine tayin olunurken, İlimize de; 1 Müdür Yardımcısı, 5 Şube Müdürü ve 3 Emniyet Amiri atanmıştır.

        Ayrıca; İlimiz bünyesindeki 4 personelimiz terfi almıştır. Terfi alan 2 personelimiz 3. Sınıf, diğer 2 personelimiz de 4. Sınıf Emniyet Müdürü olmuşlardır. Tüm atanan ve terfi alan personelimizin görev yerleri 3 Temmuz günü belli olacaktır.

          İlimiz Bünyesine atanan, tayini çıkan ve terfi eden tüm personelimize bundan sonraki yaşamlarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.