Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne  bağlı karla mücadele ekipleri vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlayabilmek için dün geceden beri yoğun bir şekilde yol açma, kaldırım temizliği ve  tuzlama çalışmalarına devam ediyor.  

 Karla mücadele ekipleri kentin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilmesi için 11 farklı noktaya konuşlandırıldı. Bu ekiplerden Hastane yolu, Esentepe Mahallesi, Şingah Mahallesi, Kaleardı Mahallesi, Kışla çeşmesi mevkii, Kentsel dönüşüm TOKİ civarı, Belkent- Baykent, Şingah Sıla konutları mevkiinde kontrol ekipleri oluşturuldu.

  Belediye Başkanı Hacı Ali Polat yaptığı açıklamada;'' 3 gündür 24 saat tüm gün yoğun bir şekilde devam eden çalışmalara 68 personel,130 kişilik  TYÇP elemanları toplam 198 kişilik kar temizleme ekibi, 9 iş makinesi ve 3 adet tuzlama aracıyla iştirak ediyoruz.14(on dört) mahalle ve 11 farklı bölgede konuşlandırdığımız ekiplerimizle hızlı ve zamanla yarışarak vatandaşlarımızın rahat ulaşımlarını sağlamaya çalışıyoruz.'' dedi