Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşlerine bağlı karla mücadele ekipleri vatandaşların ve öğrencilerimizin rahat ulaşımlarını sağlayabilmek için sabah saat 04.00 ten beri yoğun bir şekilde yol açma, kaldırım temizliği ve mahallelerde bulunan merdivenlerde buz temizleme, tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

          Karla mücadele ekipleri kentin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilmesi için 11 farklı noktaya konuşlandırıldı. Bu ekiplerden Hastane yolu, Esentepe Mahallesi, Şingah Mahallesi, Kaleardı Mahallesi, Kışla çeşmesi mevkii, Kentsel dönüşüm TOKİ civarı, Belkent- Baykent, Şingah Sıla konutları mevkiinde kontrol ekipleri oluşturuldu.

          Belediye Başkan Vekili Selahattin Karaman yaptığı açıklamada; “Sabah saat 04.00’ten itibaren Tüm gün yoğun bir şekilde devam edecek olan çalışmalara 62 personel, TYÇP Elemanları ve 9 iş makinesi ve 2 adet tuzlama aracıyla iştirak ediyoruz.

         11 farklı bölgede konuşlandırdığımız ekiplerimizle hızlı ve zamanla yarışarak vatandaşlarımızın rahat ulaşımlarını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.