Hizmet Kalitesini Arttırmak İçin Bütün İmkânları Zorlayacağız

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT’den hibe olarak alınan otobüs ve Bayburt Belediyesi'nin kendi bütçesi ile aldığı TIR’ın Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslimi sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bayburt Belediyesi’nin ihtiyacı olan araç parkını genişletmeye, yenilemeye ve zenginletmeye devam ediyoruz. Çünkü hizmetimiz ancak bu sayede kalitesini artırır. Otobüsümüzü İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT’den hibe olarak aldık. TIR’ı da kendi imkânlarımızla satın almak suretiyle yine İstanbul’dan getirttirdik. Araçlarımız İstanbul’dan yola çıkarken boş gelmedi. Beykoz Belediyesi’nin verdiği park malzemeleri, temizlik malzemeleri ve çöp konteynırları aldığımız TIR’la geldi. Hizmet kalitesini arttırmak adına gerek kendi imkânlarımız gerekse dost ve kardeş belediyelerimizin desteğiyle belediyemizin gücünü artırmaya devam ediyoruz. Kendi imkânlarımız olduğu zaman onu iyi kullanacağız, imkânımız olmadığında ise dost ve kardeş belediyelerimizin yardımlarını almaya devam edeceğiz.  Amacımız halkımıza hizmet ve Bayburt’ta hayat standartlarını yükseltmektir.

 

Herkes Bayburt’un Güzelleşmesine ve Gelişmesine Katkı Sunsun

 

Bayburt değişiyor, Bayburt dönüşüyor. İstiyoruz ki bu değişimde herkesin katkısı olsun, herkes bu dönüşümün farkında olsun ve bu dönüşüme katkı sunsun. Herkesin Bayburt’un gelişmesine, güzelleşmesine ve hayat standardının yükselmesine yapabileceği bir şey vardır. Herkes kendi evinin ve bahçesinin karşısına geçip; ‘Ben evimle, bahçemle, duvarımla bu şehre güzellik mi katıyorum yoksa çirkinlik mi katıyorum.’ Desin ve gereğini yapsın.  İmkanı olmayan bize gelsin birlikte imkanlarımızı kullanmak suretiyle bu şehri güzelleştirmek hepimizin hedefi olmalıdır.”

 

Öte yandan İstanbul’dan boş çıkmayan iki araçla gelen malzemeler, Bayburt Belediyesi'ne ait depolara yerleştirildi. Beykoz Belediyesi tarafından gönderilen park ve temizlik malzemeleri ile çöp konteynırları uygun görülen yerlerde kullanılacak.