Temiz ve Güvenli Bir Ortam

Toprak bir alana sahip olan okulun bahçesi, asfaltlandıktan sonra toz toprak derdinden kurtulurken, okul önündeki yol üzerinde daha önce park etmek zorunda kalan servis araçlarının, bundan sonra okul bahçesinde park edecek olmasıyla, öğrencilerin okula gidiş ve gelişleri daha güvenli bir şekilde sağlanmış oldu.  


Eğitime yapmış olduğu katkı ve birçok okula yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Bayburt Belediyesi, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirdiği asfaltlamanın ardından öğrencilerin okul ortamından en verimli şekilde yararlanmalarına, fiziki ortamlarının temiz ve güvenli hale gelmesine imkân sağladı. 


Eğitim Yuvalarımızı İhmal Etmiyoruz

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, eğitim kurumlarına her zaman büyük önem verdiklerini ve bundan sonra da gereken önemi vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin daha rahat şartlarda eğitim ve öğretimlerini sürdürmeleri adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Polat, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize temiz ve güvenli bir ortam oluşturmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bayburt’umuzu daha da güzelleştirmek adında şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımızı sürdürürken, eğitim yuvalarımızı da ihmal etmiyoruz” dedi. 


Okul Müdürü Suat Şener ise, Bayburt Belediyesi'ne yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı teşekkür ederek, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin daha temiz, güvenli ve sağlıklı bir ortama kavuştuğunu kaydetti.