Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş,  Ak Parti Belediye meclis adayları, il genel meclis adayları ve merkez ilçe başkanı katıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, PMYO müdürlüğüne yeni atanan okul müdürü Bülent Çiçek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, " Müdürümüz Çiçek ülkenin en şirin kentlerinden biri olan Bayburt’ta görev yapacaktır. Kendisi Türkiye’nin huzuru ve barış içinde olması adına emniyet teşkilatımıza polis adayları yetiştirecektir. Bayburt Türkiye’nin emniyet ve huzur yönünden en önemli kentlerinden biridir. Burada ben bir Bayburtlu olarak müdürümüze gururla söylüyorum. Bayburt Türkiye’nin Gezi olaylarına karışmayan teki ilidir.  Bu da Bayburt insanının ne kadar milletine, devletine, bayrağına bağlılığını göstermektedir. Bu düşüncelerle ilimizde yeni görevine başlayan müdürümüze başarıları diliyorum."dedi.

Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş ise yeni müdür Çiçek’e yeni görevinde başarılar diledi.

Müdür Çiçek ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Bayburt gibi bir kentte görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çiçek, ziyaretçilerine ziyaretten dolayı şükranlarını iletti.