Trabzon’da Yavuz Selim Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 12.30’da başladı. Hakem Ahmet Çetin yardımcı hakemler Hasan Özkaya, Ömer Faruk Tarakçı, dördüncü hakem olarak ise Akif Doğan’ın yönettiği maçta temsilcimiz sarı lacivertlilerden gol çıkmayınca maç 2-0 mağlubiyetle bitti.

         Temsilcimiz haftaya (30 Aralık 2012) ligin 16. sırasında yer alan Trabzon takımı Akçaabat Sebat Spor ile Genç Osman Stadyumu’nda mücadele edecek. Sarı lacivertliler birinci devrenin son haftası olan 15. Haftada ise (6 Ocak 2013) ise Iğdır Üniversite Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

           Temsilcimiz Sarı Lacivertliler 2. devrede ilk maçını (16. hafta) ise Kelkit Hürriyet spor ile 27 Ocak 2013 tarihinde oynayacak.

HAKEMLER: Ahmet ÇETİN (Hakem) * HASAN Özkaya * Ömer Faruk TARAKÇI * Akif Doğan * (Dördüncü Hakem)

DÜZYURT SPOR: 2 Şükrü ***, Abdullah ***, Erdinç **, Yusuf ***, Hakan ***, Adem ***, Emrah ***, Hüseyin *** (Dk.60  Ekrah **), Adil *** (Dk.60 Mesut **), Nuri ***, Coşkun ***

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 0 Talha *, Selim *, Süleyman **, Erkut **, Emrullah *, Tarık **, Oğuzhan **, Yunus Emre *, Ersin **, Kazım *, Tugay **

Goller: Dk.2 Coşkun, Dk.72 Nuri (Düzyurt spor)

KIRMIZI KART: Dk.78 Selim (Bayburt GİÖİ)

MAÇ SONUÇLARI: 

DÜZYURT-BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE  2- 0

KARSPOR-ARHAVİ SPOR  2- 0

ÇAYELİ-ARAKLISPOR  3- 2

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ-ERZİNCAN SPOR  0-1

KELKİT HÜRRİYET –ARDAHAN SPOR  4-0

PATNOS GENÇLİK- SARIKAMIŞ ESNAFSPOR   1-2

YAKUTİYESPOR-BAY