Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kaçır, Yönetim Kurulu üyeleri Hüsnü Yağmur, Memet   Sezer, Faris Tütüneker, Cemiyet Basın Danışmanı Adem Durulmuş, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

            Burada bir konuşma yapan Kaçır, bütün öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seydi Doğan’ın Öğretmenler Günü’nü  kutlayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘   çocuklarımızın yetismesinde buyuk rol oynayan, her turlu fedakârligi gosteren değerli öğretmenlerimizin gününü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Bizde bir öğretmen olarak, sadece okul da öğretmenlik  değil; hayatın her alanında insanları yetiştirmeyi gaye edindik. Bir insanın hayatını kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir düsturunu gaye edindiğimiz için bu cemiyeti faaliyete geçirdik. Bu amaçla her zaman Eğitim-Öğretim için, öğrencilerimizin yanında olacağız.

          Kutlamaları bütün öğretmenlerimiz adına kabul eden Doğan, Cemiyetin Eğitim ve Öğretime katkı açısından destek verecekleri sözünden memnuniyetini dile getirdikten sonra konuşmasına şu şekilde devam etti: ‘Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneği faaliyetlerini medyadan takip ediyoruz. Gerçekten Takdire Şayan işlere imza atıyorsunuz.  Bizi ilgilendiren boyutu Eğitimimize gönül veren, katkı sağlayan herkese kapımız daima açıktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, hayırlara imza attığınız için bütün cemiyet üyelerini canı gönülden tebrik ediyorum’ dedi.

           Daha sonra Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seydi Doğan, Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneği (MÜS-DER) üyesi oldu.