İstanbul’da her yıl Ramazan Bayramının birinci günü Bayram namazından çıkan hemşerilerimiz ilk önce hemşerileriyle bayramlaşması geleneksel hale geldi.9 yıldır süren bu Bayramlaşma bu yılda aksamadı.

Bayburtlu hemşerilerimiz Ramazan boyunca yalnız bırakmadığı Ramazan standında Bayramın birinci günü sabah kahvaltısında buluşarak önce hemşerileriyle bir araya geldi.

Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur Camiden çıkan hemşerilerimizin ilk önce hemşerileriyle buluşmaya gelen hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine  ne kadar önem verdiğini göstermiştir diyerek gelen herkesle bayramlaştı ve teşekkürlerini ifade etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcıda Ramazan standında Sadece bu Bayramlaşmayı Bayburtluların yaptığını belirterek ,Dernekçiliği Bayburtluların hakkıyla yaptığını belirtti ve kendi sininde her yıl ilk Bayramlaşmayı Bayburtlularla yaptığını belirtti.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bağcılar Şube Başkanı Hicabi Durmuş’ta  Hemşerilerimize hizmeti çok önemsediklerini ve bu Bayramlaşmanın ve Ramazan standının artık geleneksel hal aldığını belirterek  bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Hemşerilerimiz Kahvaltı ve Bayramlaşmanın ardından stand’tan ayrıldılar