BAYBURTGÜNDEM- Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ,Aylık toplantısını Bayburt'ta Bayburt Protokolüyle bir araya geldikten sonra otelde gerçekleştirdi.

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Vali Epcim, Dernek Başkanı Hicabi Durmuş ve yönetim kurulu üyelerine organizasyon dolayısıyla teşekkür etti.

           Kahvaltı Programına Bayburt Valisi Cüneyt Epcim,AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat,MHP İl Başkanı Bekir Kasap,Bayburt Milletvekili Fetani Battal,Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci,Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer,Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur,İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz BakırSiyasi Partilerimizin İl Başkanları,İlçe Başkanları,Belde Başkanları,Kurum Müdürleri ,Köy Dernek Başkanları,Dernek Yönetimi,Dernek Kadın Kolları katıldı. 

          Dernek Başkanımız Hicabi Durmuş katılımlarından dolayı Protokole ve Dernek yöneticilerine teşekkür etti. Kahvaltının Bayburtlular arasındaki dostluk bağlarının güçlendirilmesine yönelik düzenlendiğini belirtti.

Büyük Bayburt Otelin terasında çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.