Kanal 7 Yönetim kurulu başkanı Sayın Zekeriya KARAMAN'ı makamında ziyaret eden, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkan ve yönetimi bir süre sohbet ettiler. Sayın Zekeriya KARAMAN'la Bayburt ve Dernek faaliyetleri hakkında görüşmelerden sonra vedalaşarak Radyo7 binasına geçildi.

     Radyo7 proğram yapımcısı ve sunucu Talha Bora ÖGE ile tanışıp sohbet eden Başkan ve yönetim kurulu projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. 21 Şubat gecesinin de sunucusu olan Talha Bora ÖGE ile ön konuşmalar yapılarak, yapılacak gece ile bilgilendirme yapıldı.

     Bu iki ziyarete, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk KILIÇASLAN ve yönetim kurulu üyelerinden, Genel başkan yardımcısı Alaattin ALTUNTAŞ, Genel başkan yardımcısı Özcan KACIR, Genel başkan yardımcısı Kenan OĞUZ, Genel başkan yardımcısı Sami HACİARİFOĞLU, Genel Muhasip Rıza DEVECİ ve Yönetim kurulu üyesi Durmuş SAĞLIK katıldılar.

KAĞITHANE BELEDİYESİNE ZİYARET

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk KILIÇASLAN ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

        Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı KILIÇ beyi makamında ziyaret eden Genel Başkan ve ekibi tanışma faslından sonra bir süre sohbet ettiler. Kağıthane Belediye Başkanı Sayın KILIÇ, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı ve yönetimine başarılar dileyip, Kağıthane'deki çalışmalar ve Bayburt Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

     Toplantıya Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk KILIÇASLAN,  Başkan Vekili Alaattin ALTUNTAŞ, Başkan yardımcısı Özcan KACIR,   Başkan yardımcısı Sami HACİARİFOĞLU, Yönetim Kurulu üyesi Naci TÜRK, Kağıthane  Şair zihni dernek başkanı ve Kağıthane Meclis Üye aday adayı Osman ÖZTÜRK, Kağıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü ve İstanbul Bayburt spor başkanı Hayatı BATTAL, Kağıthane Şoförler odası başkanı Akın ATLI, Sanayı Mahallesi Muhtarı Cengiz YILDIRIM, Bayrampaşa köyü dernek Başkanı Temel AKKUZU, Şair zihni dernek yönetimi,Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler Şube başkanı H.Savaş MERCİMEK, Şube yönetim kurulu üyesi Halil KILIÇLI katıldılar.