BAYBURTGÜNDEM- Havanın ve sahanın futbol açısından uygun olduğu maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maçın ilk dakikasından 90 dakikasına kadar topa ve oyunun hakimiyetine sahip olan ev sahibi ekip AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor, kendi sahasında oynamanın avantajını iyi değerlendiremedi.

11 sarı kartın çıktığı ve zaman zaman futbolcuların saha içerisinde tartıştığı maçta gol sesi çıkmadı ve her iki takımda aldıkları birer puanla gruptaki puanlarını 11’e yükselttiler. 

Genç Osman Stadyumundaki maçı Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Sivas Valisi Salih Ayhan ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de izledi.

AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor 6 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Etimesgut Belediye spor’la karşılaşacak.

STAD GENÇ OSMAN

Hakemler: SİNAN ÖZCAN  (X),KENAN ÖZCAN   (X), İSMAİL ERTUNÇ  (X)

BAYBURT ÖZEL İDARE: Zülküf  (xx) , Ömer (xx)(Dk.57 Mehmet x),Sefa (xx),Onur (xx) ,İlker (xx)( Dk.63 Ali  x), Emre (x), Uğur Aygören (xx),Yunus Emre (xx) (Dk.63 Ömer Faruk ?)Uğur Mustafa (xx) (Dk. 85 İbrahim Carlak x)( x), Ali Fırat(xx),Ömer (xx),

SİVAS BLD. SPOR: Taha Cengiz (x),Gökhan  (x) ,Uğur  (x),Yasin (x)(Dk.57 Mustafa x) , Ozan (xx),Timur  (xx) ,Eşref  (x),Yücel (x),Abdullah  (x)(Dk.66  Alpay x) ,Enes  (x) ,Barış (xx)(

SARI KARTLAR: Zülküf, Emre, Ömer, İlker, Ali Fırat, Onur Bayburt Özel İdare, Ozan, Timur, Abdullah, Uğur