Niğde Bölgesinden Hakem  Ramazan Kaya ve Ahmet Sabuncu, Hüseyin Keğin üçlüsünün  yönettiği karşılaşma Genç Osman Stadında saat 12.30’da başladı.

 Ligde 38 puan ile 3 sırada bulunan ve ilk ikiyi hedefleyen Yomra Spor karşısında  ilk dakikalarda etkili olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor, aradığı golü ilk yarıda Yomra Spor ceza yayı üzerinden topla buluşan Kazım’ın süper vuruşuyla topu ağları buluşturdu. Ev sahibi takımın sahasında yoğun baskı kurmasına rağmen birçok pozisyondan yararlanamayarak 1 – 0 galip soyunma odasına girdiler.

 

İkinci yarıya soyunma odasında mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor 50. Dakikada Fatih ile aradığı 2 golü buldu.

Rakip Takım Yomra Spora karşı baskı kurduğu dakikalarda gol yollarında sonuca gidemeyen Bayburt Gurup Özel İdare Spor, 61 dakika da Mehmet Demiray’ın vuruşuyla maçı 2 – 1 getirdi.

ileri üçlüdeki Recep Serkan, Fatih ve Şükrü Can Gündem’in ile daha birçok pozisyonda topu ağlarla buluşturamazken son dakikalarda beraberliği hedefleyen Yomra  Spor 90+ 4 de atakta Çetiner’in elinin topla buluşmasında hakem beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Ümit topu  filelerle buluşturarak maçın 2-2  bitmesini sağladı.

 

HAKEMLER: Ramazan Kaya**,Ahmet Sabuncu **,Hüseyin Keğin **,   Faruk Polat

 

BAYBURT GURUP: Ümit *,Süleyman**,Kazım ***,Hakan *,Çetiner *,Alper**(Şükrü can ?),Fatih ** , Erhan *(Dk. 90 Turan*),Erçin **,Recep**,( Dk 90 Murat *),Yahya *

 

YOMRA SPOR: Adem*,Alpaslan*,Ümit **,Erhan *,Mehmet Demiray **,Emin** ,Burak **,Sami *,Yener*,Mesut*,Salih **

 

GOLLER: DK. 12 Kazım,50 Fatih( Bayburt Gurup),Dk. 61 Mehmet, Dk.90 Ümit Çoruk