KALECİK   SPOR   6   -   ÇAKIRÖZÜ   SPOR   2

Maça çok hızlı başlayan Çakırözü spor 6'ıncı dakikada Emre Sağır'ın bulduğu golle 1-0 öne geçti, ancak Kalecik spor yediği golden sonra çabuk toparlanınca Zafer Adıyaman ile 20'inci dakikada durumu eşitledi. Golden 3 dakika sonra Kalecik spor baskılı oyunuyla Enes Musullu ile öne geçti 2-1. 25'inci dakikada Zafer Adıyaman kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak takımını rahatlattı. 30'uncu dakikada Kalecik sporda Eyüpcan ilk yarının skorunu belirleyen golü atarak takımın soyunma odasına 4-1'lik üstünlükle gitmesini sağladı. Maçın ikinci yarısında da iki takımda istekli başlayınca goller karşılıklı olarak geldi. Önce Kalecik spordan Enes takımının 5'inci golünü attı. Çakırözü spor bu gole Hamit Sağır ile cevap verdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise sahanın en iyi oyuncusu olan Zafer Adıyaman'dan geldi 6-2. Kalecik spor grubu 9 puan ile tamamladı. Aşağıçımağıl spor Konursu spor maçının berabere bitmesi ile A grubunu Kalecik spor lider olarak tamamladı. Aşağıçımağıl spor 8 puan ile grubu ikinci sırada bitirdi. Konursu spor bu beraberlikle grubu 7 puan ile üçüncü bitirdi. Pınarcık sporda 4 puan ile dördüncü tamamladı. Çakırözü spor ise son sırada puansız tamamladı.

AŞAĞIÇIMAĞIL   SPOR   1   -   KONURSU   SPOR   1

Turnuvanın son şampiyon takımı Aşağıçımağıl spor maça tutuklu başlayan takımdı. Konursu spor maça hırslı ve agresif başladı. ilk yarıda topa daha fazla sahip olan takım Konursu spordu. Türk futbolunun parlayan yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu'nunda forma giydiği Konursu spor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. ikinci yarıda Aşağıçımağıl spor önce dengeyi sağlayıp sonrada tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Dakikalar 50'yi gösterdiğinde Aşağıçımağıl spor kazandığı köşe vuruşunda ceza sahasına ortalanan top da Orçun Kocabey kafayla attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra maçın başından beri agresif oynayan iki takımda da sinirler gerildi. Kartların havada uçuştuğu anda, Konursu Spordan ve Aşağıçımağıl spordan birer oyuncu kırmızı kart gördü. Milli oyuncumuz Hakan'ın babası Hüseyin oğlunu aratmayacak şekilde güzel bir gol atınca skorda tekrar denge sağlandı 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu sonuçla bitti. Bu sonuca en çok Kalecik spor sevindi grubu lider olarak tamamladı.

GÜNEŞLİ   SPOR   5   -   AĞÖREN   SPOR   0

Son haftanın sonucu en çok merakla beklenen maçı Güneşli spor Ağören spor karşılaşmasıydı. Fakat beklenildiği gibi heyecanlı ve zevkli bir maç olmadı. Güneşli spor çok rahat bir galibiyet alarak adını çeyrek finale yazdırdı. Güneşli sporun gollerini sahanın en iyi futbolcusu olan Güven Altuntaş 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta, Güneşli sporun diğer gollerini Orhan Aktaş ve Resul Aktaş attı. Ağören spor bu maça yeterli derecede konsantre olamamış. Rakibinin gücüne kora kor mücadele edemeyince çeyrek finalin kapısından döndü. Bu sonuçlarla B grubunu Hacıoğlu spor 10 puan ile lider olarak tamamladı. İğdir spor 7 puan ile ikinci, Güneşli spor 6 puan ile üçüncü olarak çeyrek finale yükseldiler. Grubu Ağören spor 3 puan ile dördüncü, Erikdibi spor ise 3 puan ile son sırada tamamladı.

İĞDİR   SPOR   1   -   ERİKDİBİ   SPOR   2

B grubunun ve grup maçlarının son maçında İğdir spor farklı kazanıp lider olarak çeyrek finale yükselme hesapları yaptığı maçta şok bir mağlubiyetle tanıştı. Maçın ilk dakikasından itibaren üstün oynayan İğdir spor yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcadılar. İğdir spor forvetlerinin şahsi oynamaları gol atamayışlarındaki etkenlerden biriydi. Erikdibi spor kalecisi Emin İstemi gününde olunca Erikdibi spor kalesine gol atmakta başarılı olamadılar. İğdir sporun yüklendiği dakikalarda kalesinde golü gördü. Futbolda atamayana atarlar tabiri bir kez daha görüldü. Erikdibi spor kaptanı Osman Tükenmez takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Dakikaların 40'ı gösterdiğinde sahalarımızda ender görülen bir olay yaşandı. İğdir sporun geliştirdiği atakta İsmail Yazıcı direğin yanından topu kale çizgisine doğru gönderdi,  takım arkadaşı boş kaleye topu atınca, maçın orta ve yardımcı hakemi golü verdi. Erikdibi sporlu futbolcuların itirazlarına rağmen hakem kararından vazgeçmedi. İğdir sporlu İsmail Yazıcı maçın orta hakemine giderek topu dışarıdan çevirdiğini söyledi. Maçın orta hakemi bu beyandan sonra golü iptal etti. Bizlerde İsmail Yazıcı'nın bu güzel davranışından dolayı kendisini tebrik ediyoruz. İlk yarının son dakikasında İsmail Yazıcı takımının beraberlik golünü atarak takımların soyunma odalarına 1-1 sonuçla gitmelerini sağladı. Maçın ikinci yarısında İğdir spor topa daha fazla hakim olmasına rağmen golü yine Erikdibi spor attı. Osman Tükenmez kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımının maçı 2-1 kazanmasını sağladı. Erikdibi spor bu galibiyetle turnuvayı 3 puanla tamamladı. İğdir spor bu mağlubiyete rağmen grubu ikinci sırda tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

28 Mayıs 2014 çarşamba günü akşam saat 20:00 de İğdir köyü derneğimizde kuralar çekilecektir. Birinci torbada:                                                İkinci torba:

Kalecik spor                                                      Aşağıçımağıl spor

Hacıoğlu spor                                                   Konursu spor

Petekkaya spor                                                İğdir spor

Sakızlı spor                                                       Güneşli spor