Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Büyükşehir Belediye spor ile bu sezon 3. Lige yükselen ve Mavi-beyazlı takımla aynı grupta oynayacak olan Bayburt Group Özel İdare Gençlik spor,  Atatürk Üniversitesi Stadı’nda özel maç yaptı. İki takım açısından da son derece önemli olan hazırlık karşılaşmasını Erzurum ekibi Yasin ve Aykut’un golleri ile 2-1 kazandı. Konuk takımın golünü kaleci İlker Günay kendi kalesine attı.

Yasin’den şık vuruş

Atatürk Üniversitesi Stadı’nda Adem Korkmaz, Volkan Selçuk ve Abdullah Akçelik hakem üçlüsünün yönettiği maça hızlı başlayan ev sahibi ekip B.B Erzurumspor, sağ kanattan Yılmaz Can Taşkıran ile atak geliştirdi. Bu futbolcunun arkaya çıkarttığı topa iyi vuran Yasin, plase bir dokunuşla topu ağlara gönderdi durumu 1-0 yaptı. Mavi-beyazlı takımda 43.dakikada Deniz’in ceza sahasında düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı atışında Sefer Sever topu rakip kaleciye nişanladı ve takımını ikinci golden etti.

İlker ayağından kaçırdı gol oldu

Maçın ikinci yarısına iki teknik adamda oyuncu değişiklikleri yaparak sahaya çıktı. 60. dakikada konuk takım Bayburt atağında Erzurum defansından seken topu kaleci İlker ayağının altından kaçırdı ve ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Bu golle Bayburt eşitliği sağladı. Mücadelenin 80. Dakikasında B.B Erzurum atağında sağ kanattan Yılmaz Can Taşkıran güzel bir orta yaptı. Altı pasta yükselip kafayı vuran Aykut Çakay skoru 2-1 yapan golü attı. Maçın geri kalan dakikalarında sonuç değişmedi. Erzurum karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Maç sonrası Erzurumlu yöneticiler konuk takımın onuruna kulüpte yemek verdi.  Atatürk Üniversitesi Stadı’nda oynanan mücadeleyi 700 dolayında futbol severin yanı sıra iki takımın yöneticileri izledi.