12 takımın katılımıyla 3 grup halinde düzenlenen turnuvaya Liseler arası Futbol Bayburt Şampiyonu olarak katılan Korkut Ata Anadolu Lisesi, Ağrı, Kars ve Ordu illerinin bulunduğu grubu da birinci tamamlayarak Samsun’da 16-19 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Liseler Arası Futbol Yarı Final mücadelelerine katılmaya hak kazandı.

İsmail Çaphan'ın çalıştırdığı Korkut Ata Anadolu Lisesi futbol takımı, ilk maçında Kars temsilcisini Penaltılarla rakibini 4-2'yle geçen Korkut Ata Anadolu Lisesi , Ağrı temsilcisini ise 6-3'lük skorla, Ordu temsilcisi ile karşılaşan Korkut Ata Anadolu, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak grubunu lider tamamladı ve son 24 takım arasına kaldı. Final maçının ardından temsilcimiz büyük bir sevinç yaşarken, takım sorumlusu İsmail Çaphan da gözyaşlarını tutamadı.

Korkut Ata Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Nahit Kahraman, zorlu bir mücadele sonrası grup birincisi olduklarını belirterek, " Gerçekten tüm maçlarımız çok  zor geçti. Özellikle Ordu maçında neredeyse kavga çıkacaktı. Takımımız duyarlı davrandı ve sadece futbolumuzu sergiledik. Ben bu başarıyı okulumuza ve Bayburt'a getiren çocuklarımı kutluyorum" dedi.